Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Laborator de campioni” Sportivii de la Oyama Karate Constanţa, medaliaţi la Campionatul Balcanic de Karate Kyokushin (galerie foto)

ro

26 Mar, 2019 00:00 3119 Marime text
Noi rezultate internaţionale deosebite pentru sportivii de la clubul Oyama Karate Constanţa! În Grecia, la Volos, s-a desfăşurat ediţia a şaptea a Campionatului Balcanic de Karate Kyokushin, la care sportivii grupării de pe litoral, pregătiţi de Marius Burlacu şi Lidia Dobrin, au urcat de şapte ori pe podium.

Sunni Mustafa a cucerit medalia de aur la kata şi la kumite, Ruxandra Cristea a devenit campioană la kata, iar la kumite a intrat în posesia medaliei de bronz, Nicoleta Pandele a cucerit aurul la kata şi argintul la kumite, iar Alexandru Burlacu a fost medaliat cu bronz la kumite. Deşi nu a urcat pe podium, ocupând poziţia a cincea la kumite, Ştefan Ion a avut şi el o evoluţie apreciată. În turul doi, Ştefan s-a confruntat cu Alex Burlacu, cel care a câştigat meciul.
„Toţi copiii noştri, ca şi întreg lotul României, au fost la înălţime. Au luptat foarte bine“, au punctat Marius Burlacu şi Lidia Dobrin. „Felicitări, România! Felicitări, Oyama Karate Constanţa Kyokushin & Kickbox! Laborator de campioni!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului constănţean.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii