Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunni Mustafa, de la Oyama Karate Constanța, a urcat pe podium la Campionatul European (GALERIE FOTO)

ro

18 Nov, 2021 00:00 3967 Marime text

 
  • Pregătit de Marius Burlacu și Lidia Dobrin, Sunni Mustafa a luat medalie la kumite, categoria 14-15 ani, -65 kg.
 
La Katowice, în Polonia, s-a desfășurat ediția a 34-a a Campionatului European de Karate Kyokushin pe categorii de greutate. Lotul României a cucerit două medalii, una dintre ele aparținându-i lui Sunni Mustafa, de la Oyama Karate Constanța.
 
Delegația tricoloră a urcat pe podium, obținând două medalii de bronz, prin constănțeanul Sunni Mustafa (la kumite, categoria 14-15 ani, -65 kg) și prin Daria Ștefania Mihalcea (kata, categoria 16-17 ani). Oyama Karate Constanța, ai cărei sportivi sunt pregătiți de Marius Burlacu și Lidia Dobrin (prezentă la competiție), a mai avut trei sportivi prezenți la Campionatul European, Mihai Cristian Moșoianu, Alexandru Ioan Moșoianu și Nicoleta Pandele. Chiar dacă nu au urcat pe podium, au avut și ei evoluții apreciate. Iar Sunni Mustafa, cu o prestație foarte bună la Katowice, putea obține o medalie și mai strălucitoare, însă drumul său spre argint și eventual aur a fost oprit în semifinală, când a pierdut doar în urma unei accidentări pe care a suferit-o la genunchi.
 
„Le mulțumesc tuturor sportivilor participanți la această competiție și îi felicit pentru curajul de care dau dovadă! Orele petrecute în dojo vor da întotdeauna rezultatele mult râvnite! Nu în cele din urmă, le datorăm inclusiv părinților mulțumirile noastre pentru întregul sprijin moral si financiar! Performanța se realizează treptat, în funcție de timpul pe care îl acorzi antrenamentului...dezvoltării personale! Osu! Be Strong! Be yourself!“, a fost mesajul lui Romeo Beznea, unul dintre reprezentanții IKO România, care a condus echipa României la Katowice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Romeo Beznea, LIdia Dobrin

 
Citește și:
 
Luptătorii de la Oyama Karate Constanţa, pe podium la Austrian Open Cup (galerie foto)
  
Luptătorii de la Oyama Karate Constanţa, pe podium şi la Cupa Ronin (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii