Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primii pași pentru înființarea Asociației Județene de Hochei pe Gheață Constanța (GALERIE FOTO)

ro

24 Mar, 2022 00:00 2632 Marime text

 
  • Președintele FRHG și secretarul general al forului au venit la Constanța pentru discuții cu cluburile sportive.
 
La Constanța se fac pași în direcția înființării Asociației Județene de Hochei pe Gheață, iar, în acest sens, doi conducători ai forului, Alexandru Hălăucă (președintele FRHG) și Alexandru Nistor (secretar general), au avut o întâlnire, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, cu reprezentanți ai cluburilor constănțene care au prinsă în actul constitutive și secție de hochei pe gheață.  
 
Din partea DJST Constanța au participat la întrunire Mariana Solomon și Alexandru Negraru, consilieri sport. „Un pas... spre înființarea AJ de Hochei pe Gheață. Compartimentul Sport din cadrul DJST Constanța a fost, ca de obicei, o gazdă excelentă și un liant între reprezentanții FR de Hochei pe Gheață și cluburile din județul Constanța: CS Medgidia, CS Pantheon, CS Cleopatra, CS Oyama Karate Constanța, CS Eden Constanța. O întâlnire de succes! Mulțumim!“, a fost mesajul Marianei Solomon.
 
Structurile sportive au fost consultate dacă doresc înființarea Asociației Județene, iar răspunsul a fost pozitiv. Pe lângă grupările prezente, anterior se discutase și cu Pontica Năvodari, iar Victoria Cumpăna vrea să înființeze și ea secție de hochei pe gheață, după cum s-au întreprins demersuri pentru realizarea în comună a unui patinoar.
 
După înființarea Asociației Județene de Hochei pe Gheață Constanța, în primă fază vor avea loc mai multe acțiuni pentru popularizarea acestui sport, după care, în condițiile unei infrastructuri adecvate, se va trece la dezvoltarea pe plan local a hocheiului pe gheață.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Mariana Solomon)
 
Citește și:
 
MTS
Stroe, după întâlnirea cu reprezentanţii federaţiilor sporturilor de echipă - Aceste discipline au dificultăţi în reluarea activităţilor

 
„O sportivă exemplară“
Simona Halep va susţine o echipă de hochei. Sâmbătă sunt preselecţiile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii