Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Xena“ de Constanţa Luptătoare! Roxana Stan apare în videoclipul melodiei „Fire“. Cine e antrenorul ei (galerie foto + video)

ro

07 Feb, 2020 00:00 6265 Marime text

A fost lansat videoclipul melodiei „Fire“ (Chriss X MS Swaby), iar în producţia realizată la Bucureşti apare şi o tânără constănţeancă, Roxana Stan, cunoscută pentru aptitudinile sale sportive (a făcut gimnastică artistică, dans sportiv, gimnastică aerobică, karate kyokushin şi fitness), fiind şi instructor sportiv la fitness.
 
În vârstă de 21 de ani, Roxana este în videoclip o practicantă de kickboxing, antrenată de un culturist, Radu Cristian Suliap, care în viaţa de zi cu zi este logodnicul tinerei, cei doi urmând a spune „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă în acest an! „A fost pentru prima dată când am filmat la un clip video oficial. Am avut parte de o experienţă de neuitat“, a declarat Roxana Stan. Filmările au avut loc la o sală de sport şi fitness din Bucureşti. Radu este din capitală, acolo unde, de astăzi, se va muta şi Roxana.
 

„Prinţesa războinică“    

 
Tânăra constănţeancă face sport de la vârsta de trei ani. A început cu gimnastica artistică, a continuat cu dansul sportiv, iar apoi cu gimnastica aerobică şi cu fitnessul. După care a urmat, la clubul Oyama Karate Constanţa, Karate Kyokushin, disciplină pe care o perioadă a practicat-o în paralel cu fitnessul. Pentru felul în care arată şi pentru spiritul ei de luptătoare, prietenii i-au spus Roxanei „Xena“, precum în serialul TV. Adică Roxana Stan, „prinţesa războinică“ de la Constanţa. Iar de când a devenit instructor sportiv i se zice şi „Xena Coach“.
 

Pe locul 8 la Campionatul Mondial

 
În 2017, Roxana, sportivă legitimată la Champions Gym CSS5 Bucureşti, a ieşit vicecampioană naţională la fitrness, categoria junioare mici, la întrecerea de la Tg. Mureş, desi cu numai patru zile înainte de concurs suferise o accidentare, în urma căreia s-a ales la piciorul stâng cu un ghips de toată frumuseţea! În acelaşi an, Roxana a concurat şi la Campionatul Mondial de la Bistriţa, unde a ocupat locul 8 la fitness, categoria 16-23 ani, +1,63 m. Ulterior însă, mai multe probleme de sănătate au oprit-o de la sport, dând-o înapoi şi de la activitatea de instructor sportiv la fitness acreditat pe plan naţional, dar şi internaţional.
 
Sursa foto: capturi Youtube
 
 
Citeşte şi:
 
Sportiva din Constanţa Roxana Stan, cerută în căsătorie la Londra. „Xena“ şi viitorul soţ vor apărea într-un videoclip (galerie foto + document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii