Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel constănţean la Iaşi Costin Mincu l-a învins pe Alex Filip la gala Dynamite Fighting Show (galerie foto)

ro

23 Nov, 2019 00:00 3519 Marime text
Luptătorii constănţeni Alex Filip (de la clubul Sharks Gym Constanţa; antrenor, Daniel Asaftei) şi Costin Mincu (cel ce reprezintă de câţiva ani Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti, unde se şi pregăteşte, cu antrenorul Florin Mina) s-au întâlnit în gala Dynamite Fighting Show de la Iaşi. Ambii sunt foşti practicanţi de karate kyokushim, iar o perioadă au fost colegi de club la Constanţa, la Oyama Karate.
 
La Iaşi, a fost un duel David contra Goliat, conform tematicii evenimentului de sporturi de contact din Copou, în care s-au înfruntat luptători de greutăţi şi înălţimi diferite. În meciul Filip - Mincu. open, Alex a fost „David“, iar Costin - „Goliat“, fiind mai greu şi mai înalt decât adversarul său. Iar victoria i-a aparţinut lui „Goliat“, Mincu impunându-se prin KO în repriza a doua, după ce prima rundă îi aparţinuse lui Filip! În partea secundă însă, după două croşee primite, Filip a căzut prin corzile ringului, pe masa oficialilor, iar meciul s-a încheiat. Înainte de acest moment, Alex mai primise o lovitură, care îl ameţise şi care a adus numărătoarea arbitrului.  
 
După această înfrângere, Alex Filip a postat următorul mesaj pe Facebook: „Salutare, prieteni! Iată că, din păcate, aventura mea la categoria open a mers prost şi am pierdut prin knockout! Am încercat să fac un meci tactic, tehnic, însă consider că după acel croşeu nu trebuia să mai continui! Îmi asum cele întâmplate şi merg mai departe, bineînţeles! În acelaşi timp, ştiu că sunteţi mulţi care vă bucuraţi. Vă aştept când ne vedem să-mi spuneţi faţă în faţă! În rest, le mulţumesc familiei mele, care este lângă mine necondiţionat, sponsorilor mei, care mă sprijină enorm în activitatea mea sportiva şi fără de care mi-ar fi foarte greu să continui, Daniel Rafte, Marius Gheorghe, Lucian Tudose, Paul Mario Goicov, antrenorilor mei, cărora le sunt profund recunoscător pentru ceea ce fac pemtru mine, Daniel Asaftei, Ionuţ Gheorghe, Francois Lubbers, Cătălin Căşaru şi Mădălin Marian Manea, colegilor de la sală şi familiei care s-a format la sală cu părinţii şi micii mei campioni! Cuvintele sunt de prisos, mergem mai departe! Oss!“.

Victoria lui Costin Mincu a fost cel mai frumos cadou pentru antrenorul său, Florin Mina, care vineri și-a serbat ziua de naștere! „Mândru de băiatul meu. Bravo, Costin!“, a fost mesajul lui Florin Mina.
 
Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)
 
Citeşte şi:
 
David vs Goliat. „O să fie un spectacol pe cinste!“ Luptă Alex Filip - Costin Mincu la gala Dynamite Fighting Show de la IaşI
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii