Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un an de la moartea fostului antrenor Cetin Ibram. „A fost un om cu un caracter ales!“

ro

03 Dec, 2019 10:41 4323 Marime text
Astăzi, se împlinește un an de la moartea lui Cetin Ibram, fost cunoscut antrenor de karate din Constanța, o persoană cunoscută şi respectată în lumea sportului de contact de la malul mării, care s-a stins din viață la ora 17.00 a zilei de 3 decembrie 2018.

Cetin Ibram a fost primul antrenor al lui Marius Burlacu, fost sportiv, în prezent antrenor, alături de Lidia Dobrin, la Oyama Karate Constanţa.

Cu o mare durere în suflet vă anunţ că a plecat în lumea celor drepţi primul meu mentor, antrenor, senpai Ibram Cetin. Osu! Respect! Condoleanţe familiei! Mare om, mare caracter!, a postat pe Facebook Marius Burlacu, anul trecut.

A fost primul meu antrenor de karate kyokushin, un om cu un caracter ales, căruia îi voi purta pe veci un respect deosebit. S-a numărat printre primii care au pus bazele karate-ului kyokushin pe Constanţa, a mai spus Marius Burlacu.

Cu adâncă durere în suflet, vă anunţ că soţul meu a devenit un înger. Sunt convinsă că va fi mereu alături de mine şi de fete! A fost cel mai bun soţ şi tată din lume! Te vom iubi veşnic!, a fost mesajul soţiei lui Cetin Ibram, Sheila Ibram.


Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii