Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Transferuri la nou promovata în Liga a 3-a Dragoș Nedelcu, achiziționat de Gloria Albești

ro

08 Sep, 2020 00:00 4641 Marime text
  • Gloria Albești va evolua în seria a treia, din care fac parte alte două reprezentante ale județului Constanța, FC Viitorul II și Axiopolis Cernavodă.
 
Promovată în premieră în Liga a 3-a din România, echipa de fotbal Gloria Albești se pregătește pentru a lua startul în campionat, întrecerea urmând a începe pe 14 septembrie.

Gloria Albești va evolua în seria a treia, din care fac parte alte două reprezentante ale județului Constanța, FC Viitorul II și Axiopolis Cernavodă. „Pregătim primul sezon din istorie în Liga a 3-a! Echipa noastră a perfectat mai multe transferuri în vederea noului sezon!“, a anunțat clubul din Albești. Este vorba de Constantin Bumbac (fundaș central), Gheorghe Andrescu (fundaș central), ambii venind de la Axiopolis Cernavodă, Dragoș Nedelcu (fundaș lateral, vine de la CS Poseidon Limanu-2 Mai), Adrian Bică-Bădan (mijlocaș central, vine de la CS Agigea), Vasile Carabuz (mijlocaș central, vine de la CSO Ovidiu), Dumitru Muzechearu (mijlocaș lateral, vine de la CS Medgidia) și Remus Ștefan Mihai (junior născut în 2003, atacant, component al echipei naționale a României Under-17, vine de la FC Viitorul).

Debut cu Agricola Borcea

În tur, Gloria Albești va evolua astfel; cu Agricola Borcea (acasă), cu CS Afumați (în deplasare), cu FC Viitorul II (a), cu ACSM Oltenița (d), cu Înainte Modelu (a), cu SC Popești Leordeni (d), cu Recolta Gh. Doja (a), cu Mostiștea Ulmu (a) și cu Axiopolis Cernavodă (d).   

Sursa foto: Facebook (Gloria Albești)  

Citește și:

FC Viitorul II, Axiopolis Cernavodă și Gloria Albești, în seria a treia a Ligii a 3-a

Meci cu opt goluri FC Farul Constanța, succes la scor în amicalul cu Gloria Albești

Echipa Gloria Albești, nou promovată în Liga a 3-a, a achiziționat trei jucători

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii