Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul II Constanța, la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a. CS Tunari, primul adversar (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

21 May, 2023 13:37 2167 Marime text
 
Echipa de fotbal Farul Constanța II s-a clasat pe locul doi la final în turneul play-off al Ligii a 3-a, seria a treia, astfel că, în continuare, va evolua în barajul pentru promovarea în Liga a 2-a.

Într-un prim baraj (turul fiind programat pe 24 mai, iar returul - pe 27 mai), formația de pe litoral va întâlni CS Tunari, ocupanta primei poziții din seria a patra a Ligii a 3-a. Turul este la Ovidiu. Câștigătoarea dublei manșe dintre Farul II și CS Tunari va evolua într-un nou baraj (tur-retur, 3 și 7 iunie), contra învingătoarei din duelul CS Afumați (locul 1 în Seria 3) - SC Popești Leordeni (loc 2 în Seria 4).

În ultima etapă din play-off, a noua, Farul II a jucat pe teren propriu cu cealaltă reprezentantă a județului Constanța în serie, Gloria Albești, care a câștigat cu 2-1 (1-0). 

Pentru gazde a punctat Ionuț Pelivan (50), în timp ce pentru echipa din Albești a marcat Alexandru Muscă (17, 55 – din penalty).

Au evoluat formațiile:

Farul II (antrenori, Constantin Fălină și Marius Axinciuc): Mușat - Cocot (67 Răduța), Chiper, Duțu Mitulețu (52 Aioanei) - Giurgiu (46 Băsceanu), Stancu, Iorga - Malama (67 Dulcea), Pelivan, Vîlea (74 Băceanu). Rezerve neutilizate: Răfăilă - Costea, Tronea, Nemțanu.

Gloria Albești (antrenor, Vasile Enache): Ciuperceanu - Mișilaricu, Marin, Stoian, Florea - Roată, Anton, Neicu (69 Trofim), Zamfir - Zugravu, Muscă. Rezerve neutilizate: Rotaru - Sapioniac, Muzechearu, Mărgean, Puiu, Sandu, Pîslaru, Moroianu.

În celălalt meci din etapă, Înainte Modelu - CS Afumați 0-2.

Clasament: 1. CS Afumați – 69p, 2. Farul II – 47p, 3. Gloria Albești – 39p, 4. Înainte Modelu – 33p.

În etapa a noua din play-out, în seria a treia, Gloria Băneasa, din județul Constanța, a înregistrat o victorie în deplasare cu FC Voluntari 2, scor 2-0. Au marcat Marius Dumitrașcu (41) și Victor Militaru (87). 

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii