Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Barbu, antrenorul SSC Farul Constanţa „Nu pot da bir cu fugiţii!”

ro

21 Aug, 2018 00:00 3313 Marime text
Supărat foarte tare după meciul pierdut de SSC Farul, la Călăraşi, cu Academica Clinceni (1-4), aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă înregistrată de „marinari“ în Liga a 2-a cu patru goluri primite, antrenorul Ion Barbu şi-a exprimat, sâmbătă, intenţia de a renunţa la banca tehnică.

Ieri după-amiază, tehnicianul de 41 de ani s-a prezentat însă la echipă, continuând să conducă pregătirea. Barbu a precizat că, în condiţiile în care, actualmente, la SSC Farul nu este alt antrenor, nu poate părăsi echipa, fiind strâns legat sufleteşte de aceasta. Ieri însă, urma să aibă o discuţie cu cei din staff-ul de conducere al SSC Farul. „Decizia mea a fost de a renunţa, am zis că 90% mă dau la o parte să vină altcineva, dar nu pot nici aşa să plec şi să rămână echipa fără antrenor. Sunt de atâţia ani lângă Farul şi nu pot da bir cu fugiţii. De sâmbătă, am vorbit cu cei din conducere, dar mai e de discutat. Nu mi-a reproşat nimeni nimic. Mi-au zis să rămân în continuare antrenor. Vom vorbi să văd ce va urma. Dacă se găseşte vreo alternativă. Dacă nu se întrevede o altă soluţie, voi conduce pregătirea şi azi, şi mâine, şi poimâine, şi răspoimâine“, a spus Ion Barbu.

În clasament, SSC Farul se află pe locul 13, cu trei puncte, iar în etapa a patra formația de pe litoral va juca pe terenul Sportului Snagov (locul 2, cu 7 puncte), duminică, 26 august, de la ora 11.00.  

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 

Citeşte şi:


UPDATE. SSC Farul. Renunță Ion Barbu? „Așa văd eu situația, că ar fi mai bine să vină altcineva ca antrenor principal”

„O incertitudine şi o zbatere continuă pentru supravieţuire“ Situaţie delicată la SSC Farul. Marcel Lică vorbeşte de un viitor sumbru

SSC Farul Constanța, înfrângere la scor, la Călărași, cu Academica Clinceni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii