Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța, înfrângere la scor, la Călărași, cu Academica Clinceni

ro

18 Aug, 2018 13:40 3923 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța, nou promovată în Liga a 2-a, a pierdut la scor, astăzi, meciul jucat la Călărași (dar considerat pe teren propriu), cu Academica Clinceni, în etapa a treia a campionatului.

SSC Farul s-a înclinat cu 1-4 (0-2), unicul gol al „marinarilor” fiind marcat de Momodou, în minutul 70. Oaspeții au punctat în minutele 17, 20, 71 și 90+2.

SSC Farul (antrenor, Ion Barbu) a început meciul cu: Vincent - Sabangeanu, Țăranu, Twumasi, Dombrovoschi,  Doumbia, Iani, G. Păun, Tudorică, Licu, Al. Grigoraș (cpt). Au mai jucat Cocârlă, Momodou și C. Matei. Rezerve neutilizate: Stavrev - Petrescu, P. Niță și  Roumadi. Titular ca fundaș dreapta a fost Alexandru Sabangeanu, internațional de juniori al României, venit de câteva zile la SSC Farul de la Academia Hagi.

Pentru SSC Farul a fost a doua înfrângere la rând în Liga a 2-a în care primește patru goluri, în etapa precedentă cedând în deplasare cu UTA, scor 2-4. Echipa de pe litoral a acumulat în trei meciuri trei puncte, după ce în prima rundă s-a impus cu 4-1, la Ovidiu (meci tot „acasă”), contra formației ACS Poli Timișoara.     

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Farul TV) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 18 Aug, 2018 18:21 Din pacate rezultatul e just.Ne indreptam catre liga a III a cu pasi mici si repezi.Echipa nu are stabilitate si nici valoare pentru liga 2.Din pacate.
  • Stromeleag 18 Aug, 2018 16:58 Vai soarta ta, Faruleeeee. Orgoliile prostesti ale unor pseudo patroni te duc inevitabil la desfiintare. Viitorul tau este sumbru, nu vad nicio solutie daca nu va puneti la masa sa discutati cu Marica. Vei vedea ca ambitiile prostesti te costa mai scump decat iti imaginezi