Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. SSC Farul. Renunță Ion Barbu? „Așa văd eu situația, că ar fi mai bine să vină altcineva ca antrenor principal”

ro

18 Aug, 2018 22:12 4456 Marime text
Înfrângerea SSC Farul de astăzi cu Academica Clinceni, 1-4, al doilea eșec la rând în campionat în care „marinarii” primesc patru goluri, l-a amărât foarte tare pe antrenorul Ion Barbu.

Extrem de supărat, acesta s-a arătat hotărât să renunțe la post.  

Sunt foarte supărat și dezorientat de ce se întâmplă. Nu vreau să dau vina pe jucători, mi-am asumat întreaga răspundere, dar așa am văzut eu, că nu suntem compatibili. Una le-am cerut, alta s-a făcut. Îi înțeleg și pe ei, au și ei dreptate, dacă punem cap la cap toate aspectele existente. Repet, poate nu sunt compatibil cu jucătorii și, decât să se schimbe o jumătate de echipă, mai bine plec eu. Nu suport să fiu omul care să pierd. Am fost foarte deranjat de ce s-a întâmplat. Au fost două înfrângeri care m-au durut foarte tare. În acest moment, așa văd eu situația, că ar fi mai bine să vină altcineva ca antrenor principal. Nu sunt laș. În prima etapă, a fost euforia de început, devotament din partea jucătorilor, dar și noroc, și șansă. Apoi, ușor-ușor, s-au văzut discrepanțele de pregătire. În plus, jucăm meciurile de acasă în deplasare. Și la meciul cu UTA, și acum s-a creat o nebuloasă totală. Nu vreau să creez o dezbinare la club, să apară probleme din partea mea. Nu vreau să creez probleme, să se spună că Barbu zice că nu e aia, nu e aialaltă, dar la început de ce nu a zis? Sunt alături de Farul din 1999. Din păcate, acesta a fost destinul meu la Farul ca antrenor. Când am avut ocazia să antrenez și eu clubul cel mai iubit din viața mea, a fost numai în situații critice pentru Farul. Lumea judecă direct și spune apoi că uite, Barbu nu are rezultate, a vrut să fie antrenor și nu e antrenor. Vreau să iau cea mai bună decizie, dar în acest moment sunt foarte supărat. Rămân aproape cu sufletul de proiect, dar e foarte greu să mai fiu antrenor și să-mi mai asum situația. Nu vreau să pară că sunt laș și că mă dau la o parte, dar mi-e foarte greu, a declarat Ion Barbu.   


UPDATE:

Vizavi de această situație, Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul, a spus:

Imediat după joc, Nelu Barbu era foarte afectat. L-am văzut foarte supărat și mi-e teamă să nu ia vreo decizie pripită, întrucât nu e vina lui. Doar atât l-am sfătuit, să se liniștească și să nu facem declarații la cald. Trebuie așteptat. Nelu Barbu și-a asumat situația, dar nu e vina lui. Este vina tuturor și a conjuncturii  nefavorabile     

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii