Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Colibășanu, primul titlu de campioană sub pregătirea Elenei Colibășanu „Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“ (GALERIE FOTO)

ro

05 Jul, 2022 00:00 2890 Marime text
  • Tânăra sportivă a câștigat proba de triplusalt cu 12,86 m, o performanță superioară cu 28 de centimetri celei realizate de a doua clasată.
 
Etapa finală a Campionatului Național de atletism rezervat categoriei de vârstă Under-20, desfășurat la Cluj-Napoca, i-a adus medalia de aur și implicit titlul de campioană a României la triplusalt constănțencei Ioana Emilia Colibășanu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul.
 
Tânăra sportivă a câștigat proba cu 12,86 m, o performanță superioară cu 28 de centimetri celei realizate de a doua clasată. Titlul național este cel mai bun rezultat al unui sportiv de pe litoral la competiția de sub Feleac și, totodată, prima medalie de aur la Naționale obținută de tandemul sportiv - antrenor Ioana - Elena Colibășanu (mama campioanei). „Primul titlu de campioană națională împreună! Felicitări, Ioana, pentru modul în care ai abordat concursul! Felicitări pentru titlu, felciitări și succes la Balcaniadă și la Campionatul Mondial! Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“, a fost mesajul Elenei Colibășanu.  Ioana a concurat și la lungime, probă la care a ocupat poziția a cincea, cu 5,52 m.
 
Totodată, dintre sportivii dobrogeni au mai urcat pe podium Eduard David (CSS1 - CS Farul) - argint la 400 m garduri (56,39 s), Cristian Radu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul) - argint la triplusalt (14,41 m), Valentin Ispas (CSS Tulcea - CS Farul) - argint la aruncarea suliței (51,98 m) și Leonard Durău (CSS1 Constanța) - bronz la aceeași probă (13,95 m - record personal). Cristian Radu a fost și al cincilea al lungime (cu 6,32 m), iar rezultate bune au obținut și Roxana Constantin (CSS1) - locul 5 la 400 m (60,20), tânăra acciedentându-se însă (ruptură musculară), Andrei Barbaros (LPS „Nicolae Rotaru“ - Dinamo) - locul 5 la 400 m garduri (57,94 s), Andreea Neagu (LPS „Nicolae Rotaru“) - locul 6 la 400 m garduri (75,11 s), Tudor Ghiță (LPS „Nicolae Rotaru“ - Dinamo) - locul 6 la triplusalt (13,56 m), Raul Botea (LPS „Nicolae Rotaru“) - locul 7 la lungime (6,17 m), dar și Theodor George Asurdoaie (CS Farul) - la 100 m.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Colibășanu, Coculeana Oltean)      
 
Citește și:
 
Atletism
Medalii și recorduri la Naționale. „Școala săriturilor din Constanța este una de excelență“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii