Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Atleta Ioana Colibășanu, a 12-a în lume la triplusalt. „Mă bucur că am intrat în finală“ (GALERIE FOTO)

ro

15 Jul, 2023 15:24 1387 Marime text
 
Atleta Ioana Colibășanu, de la CSM Constanța, a ocupat un onorant loc 12 în lume în proba de triplusalt, cu ocazia Campionatului Mondial de tineret, găzduit de orașul finlandez Espoo.

Proaspăta campioană națională de tineret și medaliată cu bronz la nivel de seniori, antrenată de mama sa, Elena Colibășanu, Ioana s-a calificat în finala probei, ocupând locul 12, cu 12,63 m, deși nu se afla în plenitudinea forțelor fizice.

Sportiva care stabilise în urmă cu câteva zile, la Craiova, un nou record personal, cu 13,21 metri, s-a calificat în ultimul la Mondiale cu 13,15, performanță cu care a ocupat locul cinci în seria sa de calificare și poziția a 10-a per total înainte de finală.  

A 12-a în Europa! Mă bucur că am intrat în finală. Mă bucur foarte tare, mai ales având dificultăți cu spatele și piciorul stâng. Nici vremea nu a fost de ajutor, a plouat destul de tare și a fost frig. Chiar dacă nu am sărit la potențialul meu, mă bucur că am ajuns până aici. Mulțumesc foarte mult pentru susținere!, este mesajul Ioanei Colibășanu.

Pași mici către succes! Bravo, Ioana!, a menționat și mama sportivei.


În proba de triplusalt de la Campionatul Mondial a concurat și Alexia Dospin (CSM Constanța), vicecampioană națională de tineret, pregătită de Carmen Botea. Cu 12,21 m, Alexia Dospin nu a trecut de calificări.

Mulțumim pentru susținere tuturor! Am avut o experiență minunată, prin acest concurs pregătim viitoarele competiții! Minunata Alexia, cum toți o știți, și-a dorit mult, emoțiile au fost mai puternice acum! Cu siguranță, viitorul este al ei!, a punctate Carmen Botea.  

 
De asemenea, Alexandru Toader (CS Farul – CSM Constanța), campion național de tineret și medaliat cu bronz la seniori, antrenat de Alin Larion, a evoluat la întrecerea din Finlanda în proba sa de bază, 110 metri garduri, încheind pe locul 7 în seria lui, cu 14,70 s, timp care nu i-a permis să acceadă în semifinale.
 
Alexandru Toader va face parte însă și din ștafeta României de 4×400 metri.   

Sursa foto: Facebook (Ioana Colibășanu, Carmen Botea, Alexandru Toader)
 
Citește și:


UPDATE. CSM Constanța
Atleta Ioana Colibășanu, două medalii și record personal la Naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii