Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe Cupa României la rugby. Ce program are echipa Tomitanii Constanţa

ro

09 Aug, 2019 00:00 2145 Marime text
Prima competiţie din sezonul 2019/2020 al rugby-ului românesc este Cupa României, întrecere în care va evolua şi Tomitanii Constanţa. Întrecerea le este rezervată formaţiilor din SuperLigă, iar în prima fază echipele au fost împărţite în două grupe şi vor juca tur - retur.
 
Din grupa A fac parte CSM Ştiinţa Baia Mare, SCM Timişoara, CSU Cluj şi Tomitanii Constanţa. Componentele grupei B sunt CSA Steaua Bucureşti, CSM Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi SCM Gloria Buzău. Cupa va avea şase etape, iar finala se va disputa pe 23 noiembrie a.c. Tomitanii ar fi trebuit să debuteze în competiţie sâmbătă, 10 august, pe terenul formaţiei CSM Ştiinţa Baia Mare, însă echipa de pe litoral nu va putea efectua deplasarea la acest meci.
 
„Din motive independente de noi (întrucât încă nu au fost viraţi banii din buget), vom rata startul întrecerii. Cum nu mai e timp să reprogramăm partida de la Baia Mare, am convenit să nu mai disputăm acest meci, urmând a pierde cu 0-5. În etapa a doua, organizarea meciului de pe teren propriu, cu U Cluj, de pe 17 august, va fi suportată de club, din fonduri proprii, sperând ca în runda a treia, în deplasare cu Timişoara Saracens, pe 24 august, să beneficiem de banii de la buget“, a declarat Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii.
 
În continuare, programul grupării de pe litoral va fi următorul: în etapa a patra (prima din retur) - acasă cu Ştiinţa Baia Mare (pe 2 noiembrie); 5 (9 noiembrie) - cu U Cluj (în deplasare); 6 (16 noiembrie) - cu Timişoara Saracens (acasă).
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii