Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În victoria din deplasare cu CSM Mediaş, Alin Andrieş a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale la BC Athletic Constanţa

ro

07 Jan, 2019 00:00 1304 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa a reuşit două meciuri grozave cu CSM Mediaş în grupa B a Ligii Naţionale, câştigând şi acasă, şi în deplasare!
 
La Constanţa, partida dintre cele două formaţii a ridicat tribunele în picioare, Gladiatorii din Tomis impunându-se în prelungiri, cu 64-63, printr-un coş de trei puncte la ultimul atac! La Mediaş, sâmbătă seară, în primul meci din 2019, BC Athletic a răsturnat calculele hârtiei şi a învins cu 81-77 (conducând şi la pauză, cu 43-32). După ce oaspeţii câştigaseră primele două sferturi, cel de-al treilea le-a revenit însă gazdelor, care au redus la două puncte avansul BC Athletic înaintea ultimului sfert (64-62). Echipa de pe litoral a gestionat bine situaţia şi a câştigat şi ultimul sfert, impunându-se finalmente la diferenţă de patru puncte.
 
„Cei de la CSM Mediaş au revenit de la vestiare mai motivaţi şi au trecut la conducerea meciului, pe final recuperând handicapul de 11 puncte de la pauză cu care Gladiatorii au condus, însă, după un time out în ultimul minut, Constanţa s-a impus pe final, prin punctele înscrise de Deondre Ray şi Alin Andrieş! Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut de acasă şi nu numai! Team is everything!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
La Mediaş, Alin Andrieş a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale pentru Gladiatorii din Tomis, încheind partida cu 23 de puncte (un coş de trei puncte), două recuperări, patru pase decisive şi două intercepţii. Deondre Ray a terminat meciul cu 16p (1x3p), 4 recuperări, 2 pase decisive şi 1 block, Dani Mâinea cu 10p şi 6 recuperări, Andrei Oprean cu 10p (3x3p), 4 recuperări, o pasă decisivă şi 2 intercepţii, Brandon Lockhart cu 5p şi 3 pase decisive, Samuel Berkelund cu 5p, 7 recuperări şi 2 pase decisive, Andrei Şerban cu 4p şi 1 recuperare, Sergiu Ursu cu 3p şi o recuperare, Adrian Trandafir cu 2p şi o recuperare, Alexandru Unitu cu 2p, o recuperare şi o intercepţie, Brandon McLean cu 1p, 4 recuperări şi un block. Pentru BC Athletic a mai jucat Nicolae Ciucă.
 
Pentru Gladiatorii din Tomis, aflaţi pe locul trei în clasament (din patru echipe), cu 16 puncte, urmează încă o deplasare, în următoarea etapă, la Brăila, cu ultima clasată, CS Cuza Sport, care are 11 puncte, înregistrând numai înfrângeri până acum. Partida e programată pe 12 ianuarie.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
                                                       
BC Athletic Constanța a învins în deplasare CSM Mediaș
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii