Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Împreună ducem mai departe spiritul farist“ Când debutează SSC Farul Constanţa în Liga a IV-a

ro

10 Aug, 2016 00:00 4023 Marime text
 

Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa înfiinţată de suporterii FC Farul, va debuta în Liga a IV-a duminică, 21 august. Adversara din prima etapă a campionatului este Sparta Techirghiol. SSC Farul ar fi trebuit să fie gazdă, pe terenul ITC din Constanţa, dar meciul se va juca la Techirghiol. SSC Farul a răspuns astfel pozitiv cerinţei Spartei ca partida să aibă loc acolo, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului Techirghiol. Confruntarea de seniori va începe la ora 11.00.

Vor trei promovări consecutive

 Aflată în plin proces de organizare, SSC Farul continua pregătirea, iar aseară a disputat un meci amical cu echipa Under-19 a clubului Performer Constanţa. „Lucrurile care mai trebuie puse la punct într-un termen atât de scurt sunt fără număr. Important e însă că situaţia se aşază frumos, important este că din ce în ce mai multă lume este interesată şi implicată în proiect. Văzând hotărârea voastră, ştim că vom reuşi să facem tot ce ne-am propus! Mai avem nevoie de jucători care să completeze lotul, numai că nu ne mulţumim cu jumătăţi de măsură! Vrem jucători de calitate pentru un proiect pe termen lung! Ne interesează promovarea imediată şi asigurarea climatului de performanță! Ne dorim să creionăm încă de pe acum scheletul de bază care să ne asigure trei promovări consecutive! Împreună ducem mai departe spiritul farist“, au transmis fanii.

Ion Barbu a jucat şi a dat gol!

Meciul amical i-a revenit SSC Farul cu 5-4, după ce Performer a condus la un moment dat cu 4-2. „A fost un prim meci amical. La început e greu. S-a cunoscut diferenţa de pregătire dintre noi şi juniori, care sunt la un alt nivel cu antrenamentele şi au relaţii de joc. Nu întâmplător au disputat finala Cupei României. Cu siguranţă, ei sunt viitorului Farului”, a declarat antrenorul SSC Farul, Ion Barbu, care a şi jucat aseară şi a marcat un gol! Tehnicianul de 39 de ani a intrat pe teren la 4-2 pentru juniori şi a evoluat stoper,  înlocuindu-l pe Bumbac, accidentat uşor. Barbu a dat gol cu capul, la un corner. La SSC Farul au mai jucat fotbalişti precum Alex Grigoraş, Ochia, Dani Popa, Beşleagă, Mazilu, Măgureanu sau Elisei, iar în afară  de Barbu pentru echipa suporterilor au mai marcat Beşleagă (de trei ori) şi Mazilu.

„Trebuie să avem forţă şi să credem în proiect”

„Pe lângă nucleul actual, de şase - şapte jucători, din lotul nostru mai fac parte componenţiai echipei naţionale de fotbal pe plajă şi căutăm să aducem şi alţi jucători. Eu zic că putem alcătui o echipă cu care să promovăm imediat, acesta fiind unicul obiectiv. Trebuie să avem forţă şi să credem în proiectul SSC Farul. Eu unul cred că tărie. Voi şi juca în campionat, o să încep să mă pregătesc şi eu. Am intrat în acest proiect şi voi ajuta cu tot ce pot”, a mai spus Ion Barbu.

Amical cu CFR Constanţa

Astăzi, echipa suporterilor are antrenament pe plajă, joi este liber, vineri este prevăzută o nouă şedinţă de pregătire, iar sâmbătă, de la ora 10.00, SSC Farul va disputa amicalul cu CFR Constanţa (Liga a IV-a), pe terenul acesteia.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii