Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Suporterii cer Consiliului Local ca SSC Farul să poată folosi în continuare stadionul Farul. Ce a spus Sorin Mihăilescu (galerie foto)

ro

31 Jul, 2018 12:46 2788 Marime text
La ședința de astăzi a Consiliului Local al municipiului Constanța au venit și oficiali ai echipei de fotbal SSC Farul,  și suporteri constănțeni, în total zece persoane.
 
Fostul lider al fanilor, Sorin Mihăilescu, a luat cuvântul și a solicitat că, după ce stadionul Farul va ajunge la municipalitate de la Ministerul Tineretului și Sportului (în acest sens fiind dată hotărâre de Guvern), SSC Farul să-și poată desfășura în continuare activitatea acolo, bineînțeles cu chirie, ca şi până acum.
 

Am venit în primul rând să vă mulțumesc că, în primă fază, ne-ați acordat stadionul. Nu știu cine și de ce a decis apoi să nu-l mai primim. Ni se pun numai piedici. Vrem da știm dacă sunteți dispuși să ni-l oferiți în continuare, contra cost. În ultimele zile, au fost fel de fel de presiuni ca să renunțăm. Ieri am fost în pericol real de desființare, dar cu ajutorul lui Gică Hagi, căruia îi mulțumim, vom juca. S-au distrus echipe în sportul constănțean. Doriți să ne închideți și pe noi?, a spus Sorin Mihăilescu.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii