Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment "Oricine poate fi Moș Crăciun". Show total la meciul caritabil de baschet de la Constanța (galerie foto+video)

ro

15 Dec, 2018 20:02 2804 Marime text
Sala Sporturilor din Constanța a găzduit în această seară editia a doua a meciului caritabil de baschet MK All Stars / NATO Forces - Phoenix Știința Constanta.

Organizată de CS Phoenix Stiinta sub denumirea "Oricine poate fi Moș Craciun", acțiunea caritabilă are rolul de a ajuta 207 de familii si peste 600 de copii din județul Constanța.

Spectatorii care au participat la eveniment în număr mare (umplând Sala Sporturilor) au adus, ca un bilet de intrare, jucării, îmbrăcăminte, produse de igienă și alimente pentru copiii aflați în situații dificile.

Invitații speciali ai evenimentului au fost sportivii din trupa "Lords of Gravity", care au încântat cu magia lor sub panou.

Spectatorii au primit stegulete tricolore si au fost îmbrăcați în tricouri roșii, galbene și albastre, compunand astfel în tribuna tricolorul, pentru a marca Centenarul Marii Uniri.

Partenerii evenimentului au fost Facultatea de Educație Fizică și Sport de la Universitatea Ovidius Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanta, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanta, Primăria Constanta, One Star Security si altii.

La final, spectatorii au fost invitati sa coboare pe terenul Sălii Sporturilor si au urmărit de acolo partea de sfârșit a  reprezentației celor de la "Lords of Gravity".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii