Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, o nouă victorie! „Delfinii” au câștigat meciul cu CSM București

ro

15 Sep, 2021 22:01 1815 Marime text
  • Astăzi, „delfinii” au câștigat contra lui CSM București, cu 21-19, și au bifat a doua victorie în Liga Zimbrilor și a cincea în toate competițiile, după cele din Supercupa României și Liga Europeană.

Meciul de la Sala Rapid a fost controlat de echipa constănțeană, care a intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri, 11-8, pe fondul unei evoluții formidabile a portarului Dani Vasile, autorul unor parade senzaționale și al unui gol din poartă în poartă, care a parafat scorul primei reprize.

Echipele: CSM București (antrenor Eliodor Voica): Bucătaru – Asoltanei 6 goluri (2x7m), Botea 4, Ungureanu 4, Teixeira 3, Turcu 1, Tărîță 1, Onyejekwe, Rotaru, Jerebie / HC Dobrogea Sud (Djordje Cirkovic, George Buricea, Rudi Stănescu): Vasile 1 gol, (Preda) – Andrei 4 goluri, Buvinic 3, Nikolic 3, Komogorov 3, Raso 2 (1x7m), Chikovani 2, Nistor 2, Caba 1, Vegar, Stankovic, Susanu, Ilie, (Loghin, Stănescu). Arbitri: Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

Rudi Stănescu: „Ne așteptam la un meci greu, pentru că toate meciurile cu CSM au fost grele și câștigate pe ultima sută de metri. Echipa a abordat meciul cu seriozitate maximă. Staff-ul a reușit să îi țină pe băieți montați. Chiar dacă s-a simțit un pic de lipsă de concetrare, am gestionat perfect finalul. Mă bucur că am câștigat pentru că avem un moral foarte bun înainte de dubla cu Wisla. Mergem încrezători în Polonia.”

Meciul cu Potaissa Turda, din etapa a III-a, a fost reprogramat din 19 septembrie în 24 septembrie. Sportivii vor zbura duminică în Polonia pentru meciul tur cu Wisla Plock, care va avea loc marți, 21 septembrie, de la ora 19.45 (ora României).

Returul se va juca marți, 28 septembrie, de la 19.45, la Sala Sporturilor din Constanța.

Sursă foto: hcdobrogeasud.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii