Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, ținte importante pe 2019. Ce spun Ionuț Stănescu și Laurențiu Toma

ro

04 Jan, 2019 17:52 1781 Marime text
Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud Constanta, și Laurențiu Toma, căpitanul echipei masculine de handbal, au prefațat astăzi, într-o conferință de presa, parcursul din 2019 al formației, care are două ținte importante în față: Liga Națională, în care HCD se află pe locul doi, și Cupa EHF, în care va evolua în grupe. 

"Este un an deosebit de greu. Calificarea în grupele Cupei EHF ne onorează. Ne dorim sa jucam cât mai bine și să depășim seria, care e accesibilă și echilibrată și în care avem o șansă. În campionat ne dorim titlul, existând astfel o posibilitate să jucăm la Constanța în Liga Campionilor, în condițiile demarării lucrărilor de construcție la sala polivalentă. Dinamo și CSM București sunt principalele contracandidate la titlu, iar dacă jucăm la capacitate maximă putem fi peste ele. E adevărat că am început prost campionatul și l-am terminat la fel, dar pe parcurs am avut o perioadă foarte bună, care mi-a dat încredere. Deocamdată, lotul este același. Avem 18 jucători care pot intra oricând pe teren și face față", a declarat Ionuț Stănescu.


"Sperăm la un 2019 cât mai bun. Mi-aș dori și titlul, și Cupa EHF, dar să triumfi în competiția continentală e foarte greu. Avem adversari redutabili, dar suntem optimiști. Am fost norocoși ca am picat totuși într-o grupa mai accesibilă. Suntem obligați să facem performanța an de an. Vrem să nu dezamăgim suporterii și pe cei ce cred în noi. Ar fi frumos să-i oferim lui George Buricea, la retragere, un titlu de campion. În campionat sunt 6-7 echipe care trag la medalii. Ne-am dori să întâlnim Dinamo în finala și să o învingem", a spus Laurențiu Toma.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii