Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța - Steaua, pentru un loc în finala Cupei României. „Obiectivul nostru e să luptăm pentru trofeu“

ro

05 May, 2022 00:00 1939 Marime text

 
  • Aflată pe locul cinci în clasamentul Ligii Naționale, cu 51 de puncte, HCDS a acces în semifinale după ce a învins în deplasare CSM Bacău cu 29-25.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va întâlni Steaua București în semifinalele Cupei României, iar cine va câștiga această partidă se va duela în ultimul act cu învingătoarea din confruntarea Dinamo București - Minaur Baia Mare.
 
Aflată pe locul cinci în clasamentul Ligii Naționale, cu 51 de puncte, HCDS a acces în semifinale după ce a învins în deplasare CSM Bacău cu 29-25. Steaua (locul doi în campionat, cu 55 de puncte) a trecut în sferturi, tot în deplasare, de U Cluj, scor 37-27. „Steaua este un adversar redutabil. Nu pot spune că ne convine sau că era mai bine dacă jucam cu Minaur. Dinamo este favorită. Obiectivul nostru este să jucăm finala și să luptăm pentru trofeu“, a declarat Rudi Stănescu, președintele grupării de la malul mării, pentru site-ul oficial.
 
Turneul Final Four este programat pe 14 și 15 mai, astfel: sâmbătă, 14 mai - semifinala 1 (Dinamo - Minaur, de principiu ora 11.00), semifinala 2 (HCDS - Steaua, de principiu ora 15.30). Orele finale le va stabili TVR, în funcție de cine va găzdui turneul. Finala va avea loc duminică, 15 mai, de la ora 18.00. „Constanța intră în calcule pentru organizarea Turneului F4 din 14-15 mai, alături de Baia Mare, dar decizia finală va fi luată vineri de Federația Română de Handbal, care ar putea alege și Capitala sau un oraș neutru“, se arată pe site-ul oficial al HCDS.
 
„Este un obiectiv foarte important pentru noi, probabil cel mai ușor drum de a ajunge în Europa. Să vedem unde se va organiza turneul, și ăsta este un aspect important. Dar, acum ne gândim la meciul de la Focșani. Un meci pe care trebuie să îl câștigăm“, a spus și George Buricea, antrenorul echipei constănțene, conform sursei citate. HCDS joacă în campionat cu CSM 2007 Focșani (locul 6, cu 38 de puncte), în etapa a 24-a (antepenultima a sezonului), joi, 5 mai, de la ora 18.30.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în turneul Final Four al Cupei României
 
Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud Constanța, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii