Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa Laurenţiu Toma - „Ne dorim foarte mult să luăm o medalie”

ro

23 Jan, 2021 00:00 2366 Marime text
  • Echipa de pe litoral se află pe locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu 33 de puncte.
  • Primele două etape din retur se vor derula la Sfântu Gheorghe, luna viitoare.
  • Până la reluarea campionatului, „delfinii“ se pregătesc numai la Constanţa.

Au trecut 11 zile de când „delfinii“ de la HC Dobrogea Sud Constanţa au reluat pregătirea, iar, până la startul oficial în 2021 în Liga Naţională, antrenamentele se vor derula pe plan local.

După 14 meciuri disputate, echipa de pe litoral se află pe locul trei în clasament, cu 33 de puncte, după 11 victorii şi trei înfrângeri, pe primele două poziţii aflându-se Dinamo Bucureşti, cu 42 de puncte, şi Potaissa Turda, cu 36 de puncte. În primele două runde din retur, HCDS va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe 2 şi 3 februarie, CSM Bacău (locul 13 cu 12 puncte) şi Magnum Botoşani (locul 15 - ultimul - cu un punct).

 

„Contează orice punct”

„Am plecat la drum cu gânduri mari. Ne dorim să avem numai victorii, să ne calificăm în Final 4 în Cupa României și să terminăm pe primele 3 locuri în campionat. Ne dorim foarte mult să luăm o medalie. Depinde de noi și de sănătatea jucătorilor. Sperăm ca toți jucătorii să fie sănătoși, să nu avem cazuri Covid și să fim în formulă completă la începutul returului. Va fi destul de greu cu Bacău, care a avut rezultate bune de când s-a întors Sandu Iacob. Contează orice punct și ne vom bate până la final pentru obiectivele noastre, indiferent de numele adversarului“, a declarat Laurenţiu Toma (antrenor coordonator Liga Națională), potrivit site-ului oficial al HC Dobrogea Sud.

 

„Le-am simțit foarte mult lipsa“

Preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Stănescu, aşteaptă cu nerăbdare momentul în care echipa va putea beneficia din nou de sprijinul fanilor şi din sală.


„Suntem cu toţii nerăbdători să revenim la Constanța, să jucăm meciurile în sala noastră și cu publicul nostru în tribune. Deocamdată, nu avem vești că s-ar putea schimba ceva, dar, prin apariția vaccinului, sperăm să se stopeze pandemia și să revenim la viața normală. Să îi vedem din nou pe suporterii noștri la sală. Le-am simțit foarte mult lipsa. Știm că sunt alături de noi pe rețelele de socializare, dar ne dorim să îi avem alături de noi la meciuri“, a punctat Ionuţ Stănescu, potrivit aceleiaşi surse.

 

„Să avem un retur de campionat mai bun“

Pe lângă handbaliştii consacraţi, din lotul HCDS fac parte şi tinerii care au cochetat în acest sezon cu prima echipă și care au şi debutat în Liga Națională (Ostace, Stănescu, Bruj, Preda, Chilianu), dar și alți handbaliști de la echipa a doua, care evoluează în Divizia A, iar în aceste zile participă la turneul de la Cluj-Napoca


„Trebuie să ne analizăm toate meciurile de anul trecut, să vedem ce putem îmbunătăți, și să avem un retur de campionat mai bun, să câștigăm cât mai multe meciuri!“, a punctat interul Gabriel Ilie, desemnat de către fani „revelaţia anului 2020“ într-un sondaj derulat pe pagina de Facebook a HCDS.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

George Buricea ajută HC Dobrogea Sud şi ca antrenor, şi ca jucător
„Handbalul este pasiunea vieții mele. Fac totul din suflet“




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii