Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța Alexandru Andrei, ales jucătorul lunii. „Cu ei putem câștiga orice meci“

ro

30 Nov, 2021 00:00 2664 Marime text
 

 
  • 26-21 cu Politehnica Timișoara la Constanța a fost prima victorie a lui George Buricea ca antrenor al HCDS în fața propriilor suporteri.
  • Aflată pe locul doi în clasament, formația de pe litoral are opt victorii din opt la Constanța până acum în această stagiune.
  • Extrema Alexandru Andrei a fost ales jucătorul lunii și a primit premiul de la Dilan Sengoz. 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a încheiat cu o victorie turul Ligii Naționale, învingând pe teren propriu Politehnica Timișoara, scor 26-21. A fost primul succes al lui George Buricea ca antrenor al HCDS în fața propriilor suporteri.
 
Aflată pe locul doi în clasament, formația de pe litoral are opt victorii din opt la Constanța până acum în această stagiune (șase în campionat, două în întrecerea continentală European League). La finele meciului cu Poli Timișoara, extrema Alexandru Andrei, ales de suporteri jucătorul lunii, a primit acest premiu de la Dilan Sengoz, câștigătoarea concursului de postări cu voturi. „Le mulțumesc fanilor care m-au votat. Sper să continui tot așa. Suntem fericiți că avem suporterii lângă noi, cu ei putem câștiga orice meci. Partida cu Poli a fost mai grea la început, dar, pe final, ne-am distanțat. Am terminat turul cu o victorie“, a declarat Alexandru Andrei, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Cel mai frumos sentiment
 
„26-21 cu Timișoara! Final perfect de tur și încă 3 puncte cu Geortge Buricea pe bancă, prima victorie pentru el în fața suporterilor, în calitate de antrenor. O victorie cu voi în tribună e cel mai frumos sentiment. 8 victorii din 8 acasă în acest sezon, cu 2 succese în Europa și 6 în campionat. Încheiem turul pe locul 2, cu 11 victorii și un egal în cele 13 etape jucate. Până la finalul anului, îi mai vedem pe delfini la treabă de încă două ori, iar următorul meci e tot acasă, cu CSM București. Prima etapă din retur se joacă sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11.00. Hai, Constanța! Bravo, băieți!“, se arată pe pagina de Facebook a HCDS.
 
„S-a văzut că le-a fost dor de noi“
 
Și căpitanul de echipă, Ionuț Nistor, și Laurențiu Toma, oficial al clubului, au subliniat importanța prezenței fanilor lângă jucători. „Un lucru extraordinar este că am jucat cu suporterii alături. Mă bucur că le-am oferit o victorie. Tot timpul au fost meciuri grele cu Timișoara, au avut un moment în care puteau să revină, dar e bine că am reușit să menținem tempo-ul. Am făcut multe greșeli. Trebuie să ne antrenăm mai mult, să le eliminăm la meciul următor“, a spus Ionuț Nistor. „Ne bucurăm că am avut mulți suporteri alături, s-a văzut că le-a fost dor de noi. Le mulțumim! A fost o victorie muncită. Din păcate, am făcut foarte multe greșeli, dar importantă este victoria. Sunt convins că la meciul următor echipa va arăta altfel“, a menționat și Laurențiu Toma.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanţa a învins SCM Politehnica Timişoara
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii