Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a diversificat antrenamentele, după revenirea de la loturile naţionale a trei handbalişti

ro

23 Jan, 2019 00:00 1491 Marime text
Lotul echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a fost completat cu trei dintre jucătorii care au participat la acţiuni ale loturilor naţionale, Ionuţ Iancu, Ionuţ Nistor şi Irakli Chikovani. Iancu şi Nistor au participat cu România la două turnee amicale, în Polonia şi Slovacia.
 
Neavând la dispoziţie şase jucători importanţi (plecaţi la loturile naţionale), antrenorii echipei constănţene, Zvonko Sundovski şi Marko Isakovici au completat lotul, la antrenamente, cu tineri de la echipa a doua, însă, odată cu venirea lui Iancu, Nistor şi Chikovani, se pot face şi antrenamente tactice. „Băieţii lucrează bine. Au venit încă trei, acum mai lipsesc doar Mitrevski, Markoski şi Nikolic, care sunt la Campionatul Mondial. Ne pregătim pentru o perioadă foarte grea, cu multe meciuri în campionat şi în Europa. De asta trebuie să fim pregătiţi foarte bine şi fizic şi tactic pentru orice adversar”, a spus Zvonko Sundovski, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Aflată pe locul doi în clasamentul Ligii Naţionale, HC Dobrogea Sud susţine primul meci oficial din 2019 pe 30 ianuarie, la Constanţa, cu HC Buzău, în etapa a 15-a a campionatului. Urmează disputele cu Dunărea Călăraşi (pe 3 februarie, în deplasare) şi Minaur Baia Mare (pe 6 februarie, la Constanţa), după care echipa de pe litoral va debuta în grupa C a Cupei EHF, pe 9 februarie, în fieful echipei daneze TT Hostelbro. Până la prima dispută oficială, HC Dobrogea Sud va disputa vineri, 25 ianuarie, în Sala Sporturilor din Constanţa, un amical cu echipa Struga, din Macedonia. 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii