Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii juniori 1 de la CS Medgidia participă la Turneul Final Valoare

ro

20 May, 2022 00:00 1294 Marime text
  • Pentru a ajunge la Turneul Final Valoare, echipa din județul Constanța a trecut de două faze, grupe geografice (seria B) și Grupa Valoare 1.
 
La Bacău se va desfășura, în perioada 25 - 29 mai, întrecerile Turneului Final Valoare la handbal, categoria de vârstă juniori 1. Între cele opt echipe calificate se află și CS Medgidia (antrenori, Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu).
 
Echipa din județul Constanța face parte din grupa A, alături de CSU din Suceava, CSM Focșani 2007 și Potaissa Turda. În grupa B au fost incluse formațiile SCM Politehnica Timișoara, CSS2 Baia Mare, CSM București și CSS Odorheiu Secuiesc. În serie, CS Medgidia va evolua după programul: pe 25 mai, de la ora 9.45 - cu CSU din Suceava; pe 26 mai, de la ora 10.00 - cu CSM Focșani 2007; pe 27 mai, de la ora 10.00 - cu Potaissa Turda.
 
Pentru a ajunge la Turneul Final Valoare, CS Medgidia a trecut de două faze, grupe geografice (seria B) și Grupa Valoare 1. În seria B, echipa de pe litoral s-a clasat pe locul doi, dar la egalitate de puncte (22) cu formația de pe prima poziție, CSM Focșani 2007, cele două având câte șapte victorii și un eșec. A urmat Grupa Valoare 1, pe care CS Medgidia a încheiat-o pe poziția a treia, cu 24 de puncte (șapte victorii și trei înfrângeri), pe primele două locuri de pe podium situându-se CSU din Suceava (29 de puncte) și CSM Focșani 2007 (25 de puncte). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia) 
 
Citește și:
 
Handbaliştii juniori 1 de la CSS Medgidia s-au calificat în faza Grupelor Valoare a Campionatului Naţional
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii