Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal HC Dobrogea Sud joacă astăzi cu Steaua la Constanța

ro

04 Dec, 2019 10:41 1966 Marime text
Etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin programează, astăzi, de la ora 18.25 (în direct la TVR1), în Sala Sporturilor din Constanța, meciul HC Dobrogea Sud - Steaua București, din etapa a 13-a de campionat, ultima a turului.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul șase, cu 19 puncte, având șase victorii, un egal și cinci înfrângeri, în vreme ce Steaua e a patra în ierarhie, cu 22 de puncte, după șapte victorii, un egal și patru eșecuri.
  

Meci greu, determinare maximă! Jucăm cu Steaua, acasă, în Sala Sporturilor, și aveți toate motivele să veniți să-i vedeți pe băieții noștri! Echipa merge bine și are șansa de a încheia turul pe locul 4 dacă învinge Steaua. Antrenată de Sandu Iacob, echipa din capitală are în componență câțiva jucători cu mare experiență: Stavrositu, Humet, Mihalcea, Florea, Aslanian, Johansson și Krsto Milosevic. Alături de ei, brazilienii Da Silva lși Valadao, dar și mai tinerii Constantina și Burlacu, alcătuiesc o echipă redutabilă. HCD nu are probleme de lot, iar George Buricea este pregătit să joace încă o dată cu ambiție și orgoliu împotriva fostei sale echipe, se arată pe site-ul official al HC Dobrogea Sud.  

Este foarte important să vină lumea la sală. Avem nevoie de energie de la spectatorii noștri. Dacă vor fi mulți suporteri în tribune, va fi bine pentru noi. Steaua este o echipă greu de bătut. Are doi-trei jucători pe fiecare post și un potențial extrem de bun în atac. Trec fără probleme de 30 de goluri pe meci. Și în apărare stau bine, joacă 6-0, 5+1, 3-2-1, 3-3, au calitate extraordinară. Singura echipă care a bătut-o pe Dinamo. Pentru noi este cel mai important meci și trebuie să ne concentrăm să luăm cele 3 puncte. Așa trebuie să gândim cu toții, a spus antrenorul HCD, Djordje Cirkovic, potrivit sursei citate.


Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii