Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Va fi un meci deschis“ FC Viitorul întâlneşte astăzi, la Ovidiu, CSMS Iaşi

ro

13 Feb, 2016 00:00 2261 Marime text
FC Viitorul susţine astăzi primul meci oficial din 2016, confruntarea cu CSMS Iaşi, de la Ovidiu, din etapa a 24-a a Ligii 1. Meciul începe la ora 18.00. În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, cu 43 de puncte, iar oaspeţii ocupă poziţia a şaptea, cu 32 de puncte.

Partida este găzduită de terenul principal al Academiei Hagi, de la Ovidiu. Biletele de intrare se pot achiziţiona la preţurile de 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I), iar astăzi, între orele 10.00 şi 19.00, se găsesc la casa de bilete din incinta Academiei.

Vrem să ne menţinem sus în clasament, printr-o victorie. Punctele sunt importante. Vrem să luăm cât mai multe până începe play-off-ul. CSMS Iaşi e un adversar complicat, care stă bine în teren. E periculoasă pe contraatac (având un antrenor italian), dar ştie să şi joace fotbal, asta dacă o laşi. Va fi un meci deschis, anbele echipe dorind să câştige. Uşor-uşor, jucătorii pe care i-am transferat se integrează în lot. Nu sunt 100% în ce priveşte pregătirea, dar au experienţă şi sper să ne ajute“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. 

„De abia aştept să înceapă meciurile oficiale. Am trecut printr-o perioadă grea de pregătire. Meciul cu CSMS Iaşi va fi unul dificil, mai ales că e primul din 2016. Oaspeţii alcătuiesc o echipă bătăioasă, incomodă, dar, dacă vom merge pe principiile noastre şi pe jocul nostru, nu cred că vom avea mari probleme“, a spus şi căpitanul echipei constănţene, Florin Cernat.

Pentru această partidă, FC Viitorul le va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca sâmbătă, la orele 16.45 şi 17.15. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii