Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

ro

10 Apr, 2024 14:26 1855 Marime text
 


În etapa a patra din turneul play-off al Superligii 2023/2024, Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, joacă în deplasare cu Universitatea Craiova.

Partida e programată vineri, 12 aprilie, de la ora 20.30.

În clasament, Farul ocupă locul cinci, cu 26 de puncte, pe când formația din Bănie se află pe poziția a treia, cu 31 de puncte.

În etapa precedentă, „marinarii“ au remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar Universitatea a cedat cu 0-2 în fieful liderului clasamentului, FCSB.

Astăzi, 10 aprilie 2024, Universitatea s-a despărțit de antrenorul Ivaylo Petev, iar la meciul cu Farul interimar va fi Corneliu Papură.

În ultima deplasare, am încercat să câștigăm, din păcate nu am putut. Acum avem iar o deplasare grea, la Craiova, unde trebuie să ne jucăm șansele noastre pentru a putea intra în Europa, așa că e un meci foarte important. Mergem încrezători și cu convingere, pentru a face un meci bun și a încerca să câștigăm. Jucăm la victorie, dar trebuie să avem și echilibru, întrucât adversarul e foarte bun, competitiv și e necesar să faci ambele faze foarte bine, așa cum am făcut în ultimul meci direct cu ei. Ne dorim să jucăm al doilea an la rând în Europa și sperăm să o facem. Nu e ușor, deoarece echipele din frunte au un avantaj. Dar credem că ne putem întoarce cu victorie din Bănie, iar apoi vom realiza rezultatele care să ne permită să ne calificăm în cupele europene, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Pentru acest meci, echipa de pe litoral îi are indisponibili pe Damien Dussaut, Tudor Băluță și Constantin Budescu.

Confruntarea din Bănie a fost prefațată din partea Farului și de fundașii Ionuț Larie și Mihai Popescu, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii