Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Fostul mare atlet Ilie Floroiu „Vestea morţii lui Cristian Ţopescu m-a afectat profund“

ro

15 May, 2018 17:15 2590 Marime text
Moartea lui Cristian Ţopescu a adus tristeţe şi la Constanţa.
 
Fostul mare atlet Ilie Floroiu şi fosta mare handbalistă Elena Frîncu deplâng moartea fostului comentator sportiv, adresând condoleanţe familiei îndoliate.
 

M-a afectat profund această veste tristă. Cristian Ţopescu a comentat cursa mea de 10.000 de metri de la Montreal, Internaţionale la care am participat sau Jocuri Balcanice. A fost la mii de meciuri şi transmisiuni. Am fost la Montreal împreună. Ne-a părăsit cel mai valoros comentator sportiv al României. A însoţit grupurile de sportivi români la marile competiţii şi avea numai vorbe de încurajare. A fost un om de o mare calitate morală şi un profesionist desăvârşit. Dumnezeu să-l odihnească!, a declarat Ilie Floroiu.  


Un mesaj de condoleanţe au transmis şi structurile fotbalistice ale lui Gică Hagi.

FC Viitorul și Academia Gheorghe Hagi regretă profund trecerea în neființă a celui ce a fost Cristian Țopescu, fostul comentator, reporter sportiv și realizator de emisiuni sportive. Conducerea campioanei României transmite sincere condoleanțe și putere familiei fostului mare comentator sportiv, cel care a inspirat generații de jurnaliști, de a găsi puterea pentru a depăși acest moment, se arată pe pagina de Internet a Academiei Hagi, sub titlul „Rămas bun, Cristian Ţopescu!”.

 

Mi-a plecat în lumea în care nu este nici durere, nici suspin un foarte bun prieten, Cristian Țopescu. Trist și dureros! Cristi a rămas însă cu noi. Sunt prea multe amintiri și competiții olimpice, mondiale și europene în care el a fost lângă noi. Te-am iubit și te iubim, Cristi, pentru totdeauna!, a spus Elena Frîncu.   


Și liderul seriei secunde a Ligii a 3-a de fotbal, SSC Farul Constanța, a ținut să-și exprime regretul față de marea pierdere suferită de sportul românesc.

Clubul SSC Farul dorește să-și exprime regretul cu privire la trecerea în neființă a maestrului Cristian Țopescu. Un mare român și un om de sport cu a cărui voce am trăit unele dintre cele mai importante performanțe din istoria sportului românesc. Din pacate, de astazi încolo, îl vom auzi doar în amintiri sau în înregistrări. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, se rată pe pagina de Facebook a SSC Farul.   
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii