Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Programul CS Năvodari în turneul play-out al Ligii Naționale. Echipa de pe litoral, pe locul trei în sezonul regulat (GALERIE FOTO)

ro

10 Jun, 2022 00:00 1181 Marime text


 
  • CS Năvodari va debuta în partea secundă a campionatului împotriva Politehnicii Iași.
 
Echipa de rugby CS Năvodari s-a clasat pe locul trei în grupa B a Ligii Naționale, după Steaua și Dinamo, iar în continuare formația din județul Constanța va evolua în turneul play-out al campionatului.
 
Pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, CS Năvodari a acumulat 13 puncte în prima fază a întrecerii, având trei victorii și trei înfrângeri în cele șase partide disputate. Clasamentul a fost: 1. CSA Steaua - 27p, 2. Dinamo - 22p, 3. CS Năvodari - 13p, 4. RC Grivița-UNEFS - 13p, 5. Poli Iași - 11p, 6. CSM Galați - 10p, 7. RC Bârlad - 1p. „Am reușit să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus, obținerea locului trei în grupă, după Steaua și Dinamo. Eu consider că este o performanță foarte bună, având în vedere că am întâlnit și echipe de nivelul nostru, Poli Iași, Grivița București, RC Bârlad, CSM Galați, în fața cărora am reușit trei victorii și 13 puncte, care ne-au adus pe podium. Ritmul a fost destul de alert, contactele fizice foarte dure, pentru că am întâlnit echipe care se pregătesc fizic și tehnic cu antrenori și jucători străini. Nu am avut accidentări grave, au fost doar contuzii minore, dar am trecut peste ele“, a declarat Cristian Husea, potrivit site-ului oficial al clubului năvodărean.
 
Pe podium și în play-out
 
În play-out vor evolua: RC Grivița, CSU Cluj, Știința Petroșani, Poli Iași, RC Gura Humorului, CSM Suceava, CS Năvodari, RC Bârlad, CSM Galați și CSU Alba Iulia. CS Năvodari va juca după programul:
 
Etapa 1 - 20 august
Politehnica Iași - CS Năvodari
 
Etapa 2 - 27 august
CS Năvodari - RC Gura Humorului
 
Etapa 3 - 3 septembrie
CSM Suceava - CS Năvodari
 
Etapa 4 - 1 octombrie
CSU Alba Iulia - CS Năvodari
 
Etapa 5 - 8 octombrie
CS Năvodari - RC Bârlad
 
Etapa 6 - 5 noiembrie
CSM Galați - CS Năvodari
 
Etapa 7 - 12 noiembrie
CS Năvodari - RC Grivița-UNEFS
 
Etapa 8 - 19 noiembrie
CSU Cluj - CS Năvodari
 
Etapa 9 - 26 noiembrie
CS Năvodari - Știința Petroșani.
  
„În play-out ne dorim clasarea pe unul dintre primele trei locuri. Vom vedea cum este structurat sistemul din play-out, deoarece totul se ia de la zero, tot ce a fost până acum în grupe se șterge“, a mai spus Cristian Husea, conform sursei citate.
 
Curs de prim ajutor World Rugby Level 1 la Constanța
 
La Constanța, a avut loc un nou curs de prim ajutor World Rugby Level 1, în organizarea Departamentului Medical al Federației Române de Rugby și al Departamentului Regional de Dezvoltare Dobrogea, condus de Constantin Gheară. „La acesta au participat jucători din Divizia Națională de Juniori și Liga Națională de Rugby, antrenori de club, kinetoterapeuți și doctori. Cursul a fost susținut de managerul medical al FRR, dr. Alin Popescu, și de dr. Vlad Ilie, medic al loturilor naționale, ambii educatori World Rugby. Următorul curs va avea loc la Gura Humorului pe 3 iulie“, se precizează pe pagina de Facebook „Rugby România“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: CS Năvodari și Facebook (Rugby Romania)
 
Citește și:
 
Rugby
CS Năvodari, a treia victorie în Liga Națională
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii