Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:09 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După decesul lui Vasile Chirondojan, noul preşedinte al CS Cleopatra Mamaia este Victor Bezuşcu

ro

20 Dec, 2020 15:42 2188 Marime text
  • În staff-ul grupării de pe litoral activează şi vicepreşedinţii Constantin Gheară şi Nicolae Lascu, iar Cleopatra Chirondojan este preşedinte de onoare.  
După decesul lui Vasile Chirondojan, preşedintele CS Cleopatra Mamaia, a avut loc o reorganizare a clubului sportiv.

Astfel, în funcţia de preşedinte a fost numit Victor Bezuşcu, fostul manager al grupării, iar ca vicepreşedinţi vor activa Constantin Gheară şi Nicolae Lascu.
 

Încercăm să găsim în aceste zile, un teren pe care să ne desfășurăm antrenamentele, dar și unde să putem susține meciurile oficiale din campionat, atunci când acesta se va relua. Se știe, stadionul nostru „Constructorul-Cleopatra” a fost demolat pentru construcția Sălii Polivalente și am găsit înțelegere la directorul LPS „Nicolae Rotaru” Constanța, Andrei Szemerjai, să ne pregătim pe terenul lor din complexul „Badea Cârțan”. Când vor fi meciuri oficiale, sper să putem juca pe Stadionul „Flacăra” din Năvodari sau pe Stadionul „Mihai Naca” din Constanța. Pe lângă suportul financiar al familiei Chirondojan (Cleopatra Chirondojan este președinte de onoare al clubului) dorim continuarea colaborării cu Primăria Constanța și găsirea unor noi sponsori, a declarat Victor Bezuşcu, potrivit site-ului oficial al CS Cleopatra Mamaia.

Citeşte şi:

Constanța
A murit Vasile Chirondojan, președintele Clubului Sportiv Cleopatra


Sursa foto: CS Cleopatra Mamaia

Ti-a placut articolul?

Comentarii