Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formația Constanței și a Dobrogei Gică Hagi - „Farul își dorește să devină o echipă mare. Sper ca toată lumea să vină lângă ea“

ro

21 Mar, 2022 00:00 3896 Marime text

 
  • Gică Hagi a revenit pe banca tehnică cu gândul de a crea o echipă redutabilă a Constanței.
  • Pentru a-și atinge obiectivele, pe termen mediu și lung, Farul are nevoie în primul rând să-și creeze un buget consistent.
  • După părerea „Regelui“, Farul va reprezenta la nivelul cel mai înalt Constanța și va crea entuziasm
 
Gică Hagi își dorește ca proiectul pornit în vara anului trecut la Farul Constanța să fie unul de amploare, pe termen lung, și să ducă la crearea unei echipe redutabile pe litoral, care să aibă sprijinul întregii Dobroge. 
 
„Farul a început un proiect foarte mare în vară. Nu știu cum îl văd alții, dar eu îl văd destul de important. De aceea am revenit pe bancă, altfel nu mă băgam. Din punctul meu de vedere și sper să fie de aceeași părere și toți ceilalți, Farul își dorește să devină o echipă mare. Acum nu suntem, trebuie să devenim. O echipă mare are personalitate, ceea ce trebuie să se vadă în joc. Să se lupte cu cele mai bune echipe din țară. Așa cred că îi stă bine Constanței și Dobrogei, să aibă o asemenea formație. Eu asta cred și acest lucru se poate împlini. Dar trebuie să muncim, iar aceste meciuri au arătat că avem mult de muncă, dar și că ne putem bate cu ele, chiar dacă nu avem cel mai mare buget. Nu avem bani de achiziții, nu putem să cumpărăm nimic. Luăm ce putem sau trebuie să producem din academie. Dar, chiar și așa, eu zic că am făcut o echipă bună, competitivă, care se bate de la egal la egal cu cele mai bune trei formații din campionat. Cu ele am jucat în ultimul timp și am arătat bine, chiar dacă, pe mici detalii, că așa e făcut fotbalul, am pierdut. Dar și în alte meciuri, și la CFR acasă, am arătat foarte bine“, a declarat managerul tehnic al echipei constănțene.
 
În primul rând, e nevoie de buget
 
„Regele“ a declarat că s-a înhămat la acest proiect cu gândul de a ajunge departe cu Farul. „Aștept mult mai mult de la atacanți, dar eu zic că am făcut o echipă bună. Adevărul e că suntem în play-off, am făcut o performanță. Erau puțini de tot cei care credeau în realizarea acestui obiectiv. Am făcut un lucru extraordinar și e meritul tuturor celor care am muncit și am dus echipa aici. Sper să producem și în continuare lucruri bune, pentru a ne dezvolta. Nu uitați un lucru, clubul nostru, Farul, e în dezvoltare. Își dorește să câștige, să ajungă mare, să facă buget foarte bun, de care ai nevoie în primul rând. Apoi, ca să ajungi să fii foarte mare, ai nevoie de jucători. Noi, deocamdată, suntem pe drum. Vom vedea unde vom ajunge și cât de mari vom fi. Lucrurile nu sunt ușoare. Eu de aceasta am coborât jos. Sper ca toată lumea să vină lângă echipă. Toți din Constanța, că e echipa Constanței. A Dobrogei. E un singur brand, o singură iubire“, a menționat Hagi.
 
„Lucrurile nu se fac într-o lună, în două, în trei“
 
După părerea „Regelui“, Farul va reprezenta la nivelul cel mai înalt Constanța și va crea entuziasm. „Ca să fii cel mai bun și să-i bați pe CFR, Craiova, FCSB sau nu știu care, trebuie să ai buget. Noi, de anul trecut până acum, ne-am făcut treaba bine, suntem în play-off. Ne luptăm, ne dorim să ajungem în Europa. Vom vedea. Vreau să construiesc o mentalitate, dar ne trebuie putere, să fim împreună cu toții și să susținem acest club frumos, care e brandul numărul 1 al Constanței și așa să rămână pe vecie. Cred că va reprezenta la nivelul cel mai înalt Constanța și va crea entuziasm, ca să fie un club mare, câștigător. Eu de aceea am făcut lucrurile și sunt aici, ca să facem ceva puternic. Nu e ușor, e foarte greu. Concurența cu cele mai mari echipe nu e ușoară, dar încercăm să construim. Și nu e până în vară. Lucrurile nu se fac într-o lună, în două, în trei. Proiectul e pe termen mediu și lung. De azi pe mâine nu se poate, oricât de mulți bani ai avea“, a punctat Gheorghe Hagi.                             
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Remiză între Farul Constanța și campioana României, CFR Cluj
 
Farul Constanța
Marian Aioani, convocat la Naționala de seniori a României. „Marinari“ chemați și la alte loturi


„Regele“, nemulțumit
„Probabil Hagi e neimportant și ne facem că nu știm unde se duce“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii