Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Regele“, nemulțumit „Probabil Hagi e neimportant și ne facem că nu știm unde se duce“

ro

20 Mar, 2022 11:37 18400 Marime text
  • Gică Hagi a avut o luare de poziție după meciul cu CFR Cluj.  

Pe 26 martie, stadionul „Ibrox“ din Glasgow va găzdui un super meci, „Legendele lui Rangers“ contra „Legendelor Mondiale“, sărbătorindu-se cu acest prilej 150 de ani de la înființarea grupării scoțiene.

Clubul la care evoluează și internaționalul român Ianis Hagi a anunțat câteva dintre numele mari care au fost invitate să ia parte la acest eveniment, iar în echipa legendelor mondiale a fost „convocat“ și cel mai bun fotbalist din istoria României, Gică Hagi (tatăl lui Ianis), în prezent manager tehnic la Farul Constanța și acționar principal la FCV Farul.


Legat de prezența sa la acest eveniment, Hagi a avut o nemulțumire, declarând în deschiderea conferinței de presă de după meciul cu CFR Cluj:

Le transmit celor de la Digi, că am înțeles că nu știu unde mă duc. E etică profesională, scuzați-mă! E un meci al lui Rangers, care a împlinit 150 de ani și voi nu știți de acest lucru! Scuzați-mă! Sau vă faceți că nu știți. Trebuie să știți. Dar probabil Hagi e neimportant. Nu mai e cine e el și ne facem că nu știm unde se duce. Le trasmit celor de la Digi că mă duc sâmbătă, pe 26, dacă nu știau, la Rangers, clubul care are cele mai multe titluri câștigate în Europa. Mă duc și eu acolo, m-au invitat și pe mine, cu ăia pe acolo, nu știu care...  Mă duc să văd dacă mai pot să joc, că nu am mai jucat de atâta timp, să văd cum mai arăt la vârsta pe care o am.


Căpitanul echipei stelelor mondiale va fi Luis Figo, care va avea alături, pe lângă Hagi, și alți foști mari fotbaliști, precum Roy Makaay, Roberto Carlos sau Robert Pires.

De cealaltă parte, pentru starurile lui Rangers vor evolua nume precum Giovanni van Bronckhorst (actualul antrenor al campioanei Scoției), Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Saša Papac sau Nikica Jelavić.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii