Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentare serioasă pentru căpitanul FC Farul Florin Pătraşcu ratează primele etape din noul campionat

ro

06 Aug, 2015 00:00 2636 Marime text
Ghinion teribil pentru căpitanul FC Farul. Cu 25 de zile înainte de debutul Ligii a 2-a, Florin Pătraşcu s-a accidentat serios la piciorul stâng, la un antrenament, şi va lipsi din primele meciuri oficiale ale „marinarilor“ din noul sezon, atât în Cupa României, cât şi în campionat. 

Om de bază în apărare, fundaşul de 29 de ani a suferit o fractură cu înfundare platou tibial lateral stâng, iar medicii i-au spus că, timp de şase săptămâni, trebuie să stea cu piciorul imobilizat şi să nu calce în el. „Erau ultimele secvenţe ale antrenamentului când m-am accidentat. Pe moment, nu am simţit nimic, fiind încălzit, însă când am ajuns acasă, durerile au devenit insuportabile şi m-am dus direct la spital. Mi-a fost pus piciorul în ghips. Astăzi (n.r. ieri), am efectuat un nou control medical, dar vreau să ajung şi la Bucureşti, la doctorul Codorean. Sper să mă refac cât mai repede. Îmi pare rău că voi pierde primele meciuri oficiale, însă acum important e să urmez programul de refacere“, a spus Florin Pătraşcu. Astăzi, „marinarii“ intră în cantonament, la club, perioada de pregătire centralizată urmând a dura zece zile. Sâmbătă, 8 august, echipa va susţine un meci amical. Ţintarul Ligii a 2-a se va stabili pe 14 august, campionatul urmând a începe pe 29 august.

Abonamente şi magazin oficial


De ieri, la FC Farul a început vânzarea abonamentelor. Acestea costă 100 de lei (la tribuna B) şi 60 de lei (la peluză) şi pot fi achiziţionate de la secretariatul clubului (program - de luni până vineri, între orele 10.00 şi 16.30, telefon 0241.616.142). „Conform cu prevederile legislaţiei, totul trebuie fiscalizat, astfel că, în loc de un abonament cu valoarea de 100 de lei sau 60 de lei şi unul gratuit, veţi primi două abonamente fiscalizate cu valoarea pentru unul singur. Oferta este valabilă până pe 22 august, la ora 13.00“, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“. Potrivit sursei citate, în curând se va deschide magazinul oficial al FC Farul. Acesta va fi amplasat pe strada Primăverii (în incinta în care se încasează acum banii de la spălătorie). Fanii vor putea găsi acolo tricouri, fulare, fanioane, treninguri, şepci, bluzoane şi alte materiale. Va exista şi posibilitatea personalizării oricărui produs cu însemnele clubului adus de către suporteri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii