Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final interzis cardiacilor în meciul de baschet Phoenix Știința Constanța - CSM Alexandria!

ro

08 Dec, 2019 08:47 2079 Marime text
Sala Sporturilor din Constanța a găzduit meciul feminin de baschet dintre Phoenix Știința Constanța și CSM Alexandria, din Liga Națională.

Confruntarea a avut un final interzis cardiacilor.

După 23-23 la pauză, oaspetele au intrat cu avans de cinci puncte în ultimul sfert (41-36), dar Phoenix Știința a recuperat și, cu trei secunde înainte de final, conducea cu un punct (52-51). Ultimul cuvânt le-a aparținut însă jucătoarelor de la CSM Alexandria, care, în ultima secundă, au stabilit scorul final: 53-52 în favoarea lor!

Pe sferturi, scorul meciului Constanța - Alexandria a fost  11-14, 12-9, 13-18, 16-12.  

Excesul de încredere ne-a costat scump ieri și, contrar așteptărilor noastre, chiar dacă am cedat la ultima fază a meciului, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul pretențiilor celor care au încredere în noi necondiționat. Chiar dacă am fi câștigat contra adversarelor noastre din Alexandria, victoria nu ne-ar fi adus deloc mulțumirea pe care o avem după un meci în care am stors din noi și ultima picătură de energie. O lecție din care cu siguranță vom avea multe de învățat, astfel încât astfel de episoade să nu se mai repete, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Știința.

Phoenix Știința a marcat prin L. Brozoski - 24p, V. Erak - 13p, D. Scott - 9p, D. Vati - 5p și  N. Mititelu - 1p. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii