Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate la Cumpăna Medaliate cu aur şi argint la Naţionale, micile gimnaste ale CS Victoria Cumpăna au fost premiate (galerie foto + video)

ro

26 Apr, 2018 00:00 2637 Marime text
Sala de sport din cadrul Campusului Şcolar din comuna constănţeană Cumpăna a găzduit, ieri, un eveniment aparte, festivitatea de premiere a lotului de gimnastică ritmică de la CS Victoria Cumpăna, care a obţinut rezultate deosebite la Campionatul Naţional pentru copii de la Baia Mare.
 
Festivitatea a fost organizată de CS Victoria Cumpăna (director, Ion Răuţă), în colaborare cu Primăria Cumpăna. Pregătite de Elena Vlad, micile gimnaste au cucerit la Baia Mare patru medalii (una de aur şi trei de argint) şi au obţinut cinci calificări la Cupa României. Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, şi Elena Frîncu, cetăţean de onoare al comunei şi preşedintele Consiliului Director al CS Victoria Cumpăna, au subliniat performanţa micilor sportive, în faţa numeroasei asistenţe, din care nu au lipsit copiii din Cumpăna, membri ai administraţiei locale, ai CS Victoria Cumpăna, ai instituţiilor de învăţământ din comună, invitaţi din partea sponsorilor şi a altor instituţii sportive (DJST Constanţa, AJF Constanţa şi altele).
 

Simt o mare bucurie“

 
„La Cumpăna, sportul este un mod de viaţă. Rezultatele fetiţelor de la gimnastică ritmică ne fac din nou fericiţi. Simt o imensă bucurie pentru copiii noştri, pentru părinţi, profesori şi, de ce nu, pentru administraţia publică locală, care, având alături sponsori minunaţi, a reuşit să asigure baza materială necesară pregătirii acestor fetiţe şi, în acelaşi timp, necesară participării la concursul naţional de la Baia Mare. Ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât să se bucure de reuşitele copilului său? Elena Vlad lucrează cu sportivele cu suflet mare, de mamă, şi cu profesionalism. Avem rezultate deosebite la toate secţiile CS Victoria Cumpăna“, a declarat primarul comunei Cumpăna. „Sunt foarte fericită că, astăzi (n.r. ieri), aici, la Cumpăna, sărbătorim campionii. Avem aici, cu ocazia acestui eveniment, tot ce înseamnă campioni pentru Cumpăna. La matematică, la religie, la chimie, la română şi în sport. Credem din tot sufletul că, împreună, putem creşte şi alţi campioni“, a spus Elena Frîncu.
 

Erica Şelaru, sărbătorită cu ocazia zilei de naştere

 
În cadrul festivităţii, cei prezenţi au sărbătorit-o pe una dintre fetiţele de la gimnastică ritmică, Erica Şelaru, care, ieri, a împlinit şase ani! Ec. Mariana Gâju a dezvăluit că sportiva a venit pe lume la ora 10.25. Ieri, exact la această oră, micii gimnaste i s-a cântat „La mulţi ani!“, iar primarul comunei Cumpăna i-a oferit un cadou. „Au participat 14 cluburi la acest campionat, iar singurul club sportiv dintr-o comună a României a fost Victoria Cumpăna! Ne-am alăturat şi noi lacrimilor de bucurie ale părinţilor, vărsate la Baia Mare“, a arătat ec. Mariana Gâju. La Baia Mare, la categoria şase ani, Maya Ulrich a ocupat locul întâi, Amalia Banciu locul secund, iar Bianca Georgescu a fost a patra. La categoria 7 ani, Miruna Matei a devenit vicecampioană a României, iar la ansamblu (Daria Făgăraş, Teodora Gene, Erica Şelaru) Victoriei Cumpăna i-a revenit locul doi. De asemenea, Dariei Stoichiţoiu i s-a oferit un premiu de participare.
 

Premiul întâi cu coroniţă

 
În cadrul festivității, gimnastele au oferit publicului o mică demonstrație de gimnastică ritmică, culegând aplauzele generoase ale celor prezenţi, iar primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, împreună cu directorul CS Victoria, Ion Răuţă, și cu președintele Comitetului Director, Elena Frîncu, le-au oferit coronițe, flori, două torturi (în care au fost aprinse artificii) și premii în bani micuțelor campioane și antrenoarei Elena Vlad. Acestea au primit şi diplome de excelenţă. Fetiţele au fost servite cu bomboane din mai multe coşuleţe, cu care, apoi, gimnastele au trecut pe la fiecare copil din sală, servindu-i ele. Gimnastele au făcut poze cu medaliile şi cupele. „CS Victoria Cumpăna - Felicitări campioanelor“ şi „Felicitări echipei de aur a gimnasticii ritmice Cumpăna“, au fost mesajele de pe cele două torturi, unul dintre ele având imprimată poza echipei.
„A fost prima dată când am participat cu această echipă. Ne-am dorit foarte mult calificarea pentru Cupa României, unde ajung primele şase clasate la toate categoriile. Rezultatele de la Baia Mare au fost peste aşteptări. În septembrie, la Iaşi, ne aşteaptă un turneu internaţional, iar apoi Cupa României, în noiembrie, la Bucureşti“, a declarat Elena Vlad.
 

Cumpăna are campioni şi la învăţătură

 
În cadrul aceluiaşi eveniment de ieri, de la Cumpăna, primarul comunei, ec. Mariana Gâju, şi directorul liceului, prof. Monica Nuţu, i-au felicitat pe olimpicii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, urmând ca aceștia să fie premiați de către Primăria și Consiliul Local Cumpăna.
 
Reprezentanţii autorităţilor locale din Cumpăna mulţumesc Rig Service SA, Rotary Pontus Euxinus - Constanța, Hipermarket Auchan Sud, SC Valvis Holding Distribution SA, Asociaţiei Județene de Fotbal Constanţa, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii