Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FCSB, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa Constantin Budescu a trimis din nou mingea în poartă din poziţii imposibile (video)

ro

08 Nov, 2021 00:00 4058 Marime text

  • Constantin Budescu a făcut show şi pe arena de la malul mării.
 
Celebru pentru „magia“ cu care trimite, la antrenamente, mingea în poartă din cele mai grele poziţii, din afara terenului, mijlocaşul FCSB Constantin Budescu şi-a etalat tehnica deosebită şi pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa.
 
Show-ul s-a petrecut înaintea partidei Farul - FCSB 0-1, din etapa a 13-a a Ligii 1, când echipa din Bucureşti s-a antrenat pe arena din strada Primăverii. Imaginile filmate şi oferite de FCSB TV îl surprind pe Budescu cum trimite în poartă de patru ori, din prima, fără greşeală, mingea fiind aşezată pe o pereche de adidaşi, din ce în ce mai departe. „Budi Time again? Vă era dor de execuțiile lui Constantin Budescu?“, este mesajul care însoţeşte filmuleţul de la FCSB TV, Budescu şutând de fiecare dată cu exteriorul piciorului drept, cu efect. 
 
Constantin Budescu este celebru pentru execuţiile sale speciale de la antrenamente, fie pe când juca la Astra Giurgiu, fie ca fotbalist la FCSB. A dat gol trăgând inclusiv din afara stadionului ori de la vestiare! După meciul cu Farul, în care Budescu a jucat din minutul 84, antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, a spus despre mijlocaş: „El a venit după o pauză foarte lungă, a intrat la antrenamente, după care a ieșit, acum a reintrat. Înseamnă enorm pentru mine, mi l-am dorit foarte mult la echipă. Are răbdare să o ia încet, pas cu pas. Contra Farului, a reușit, în câteva minute, momente de geniu. Ne va ajuta foarte mult. Este în slujba echipei”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură FCSB TV

  
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa, învinsă la Ovidiu de FCSB. Prima înfrângere pe teren propriu pentru „marinari“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii