Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Responsabil cu spectacolul!“ Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa ideală a etapei a 18-a

ro

05 Dec, 2023 10:53 1010 Marime text


După victoria din etapa a 18-a a Superligii, 3-2 în deplasare cu Politehnica Iași, Farul Constanța, campioana României, are doi jucători în echipa ideală a rundei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Este vorba de atacanții Rivaldinho și Constantin Budescu, care au reușlit câte un gol și o pasă decisivă în partida din Copou.
 

Rivaldinho - Al doilea joc la rând în care a marcat. În plus, a reuşit şi o pasă decisivă.

Constantin Budescu - Responsabil cu spectacolul! A marcat şi a oferit un assist de clasă. Are patru goluri şi șase pase decisive în ultimele 10 apariţii în SuperLiga României, este mesajul de pe site-ul oficial al LPF.


În echipa ideală a etapei a 18-a au fost incluși: Lukas Zima (Petrolul Ploiești) - Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Gabriel Mutombo (FC Botoşani), Raul Da Silva (Universitatea Craiova), Miguel Gomes Silva (Oţelul Galați) - Eric Omondi (UTA Arad), Juri Cisotti (Oţelul Galați), Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Rivaldinho (Farul Constanța), Constantin Budescu (Farul Constanța). Antrenorul etapei, Dorinel Munteanu (Oțelul Galați).

Astăzi, 5 decembrie 2023, de la ora 19.00, Farul joacă în deplasare cu Universitatea Craiova, în ultima etapă a grupei D a Cupei României.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța
Cătălin Anghel - „Această victorie e un punct de plecare. Sperăm să ne dea elan și încredere“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii