Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Under-16 Enes Sali, un nou gol după ce a driblat tot ce a întâlnit în cale. Cine îl opreşte pe teren?

ro

20 May, 2021 00:00 4846 Marime text
  • Enes Sali a mai marcat la capătul unor asemenea acţiuni şi la echipa de club, şi la formaţia naţională a României.



Enes Sali, tânărul component al echipei Under-16 a FC Viitorul, s-a specializat pe goluri după curse solitare, din propria jumătate de teren, în care îşi transformă adversarii în simple jaloane.

După ce a înscrisese un gol de toată frumusețea pentru echipa naţională Under-16 a României, într-un amical cu Republica Moldova, Enes Sali a repetat isprava și pentru formația de club, într-o partidă câştigată cu 8-0 în fața Concordiei Chiajna U-16, în Liga Elitelor U-16. Enes a primit o minge în propria jumătate de teren și a încheiat acțiunea cu gol, după ce a driblat mai mulți adversari! La fel punctase şi la Naţională.

Iar în august 2019, el a marcat în stilul lui Messi şi în partida Under-16 dintre FC Viitorul şi ACS Campionii FC Argeş, câştigată cu 4-1 de echipa constănţeană, pe teren propriu, în etapa a şasea a Ligii Elitelor U-16. Meciul s-a jucat pe stadionul orăşenesc din Ovidiu, iar pentru formaţia gazdă a evoluat în ultimele 17 minute şi Enes, un fotbalist născut în anul 2006 (cu doi ani mai mic decât restul jucătorilor din teren). În minutul 80+3 al partidei, Enes Sali a închis tabela, cu un gol de poveste: a luat mingea din propria jumătate de teren, a driblat tot ce a întâlnit în cale şi l-a învins pe portarul advers!



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Academia Hagi



Citeşte şi:

Fotbalişti la FC Viitorul
Enes Sali, Adrian Mazilu şi Adrian Caragea au înscris pentru România Under-16. Enes, ce gol!




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii