Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța a plecat în Polonia cu un lot de 31 de jucători. Ce „marinari“ nu au făcut deplasarea (GALERIE FOTO)

ro

26 Jun, 2023 18:18 2848 Marime text
 
Lotul campioanei României, Farul Constanța, a plecat astăzi spre Polonia, unde, în perioada 26 iunie - 3 iulie, va efectua al doilea stagiu de pregătire din această vară, la Opalenica.

Traseul de deplasare este Otopeni - Varșovia - Poznan - Opalenica (hotel Remes), iar de mâine „marinarii“ vor începe și antrenamentele.

În acest cantonament au fost programate și patru jocuri amicale, după programul, pe 29 iunie și 2 iulie (câte două în fiecare zi, de la orele 11.00 și 18.00).

Lotul deplasat în Polonia

- portari: Aioani, Buzbuchi, Mușat
- fundași: Sîrbu, Dussaut, Cercel, Queiros, Bîrzu, Martinovic, Boli, Gustavo, Dănuleasă, Vianna, Bassong, Grosu;
- mijlocași: Benchaib, Doukoure, Banu, Nedelcu, Artean, N. Popescu, Vînă, Buta, Dumitrache;
- atacanți: Borgnino, Doicaru, Rivaldinho, Carnat, Andronache, Stoian, Sali.

Alibec, Băluță, L. Munteanu, Mazilu, Borza, Kiki au primit câteva zile libere după acțiunile de la loturile naționale, iar M. Popescu, Grameni, Larie se află în refacere si vor urma un program separat de pregătire la Constanța.

UPDATE:

Unul dintre membrii staff-ului Farului, fostul fotbalist Eric de Oliveira (37 de ani), a suferit în cantonamentul din Poiana Brașov un accident vascular cerebral.  Eric a fost transportat de urgență la spital, la Brașov, a fost stabilizat, iar în prezent este în afara oricărui pericol.   

Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:


Farul Constanța începe cantonamentul din Polonia. „Trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru că ne așteaptă un sezon greu“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii