Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța, în vizită la Școala Gimnazială nr. 22 „I. C. Brătianu“. „Învățăm să fim campioni“ (FOTO+VIDEO)

ro

26 Apr, 2023 10:10 2793 Marime text

UPDATE 4

La acțiune au fost prezenți și Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța, Alex Mățel, team manager Farul, și ofițerul de presă Sorin Teodoreanu.

UPDATE 3

La final, copiii s-au fotografiat cu cei veniți în vizita și au obtinut autografe de la aceștia.

UPDATE 2

Oaspeții au oferit în dar un tricou al Farului, înrămat, semnat de Gheorghe Hagi și de jucători, trei mingi de fotbal și vor trimite și 50 de bilete de intrare la meciul de acasă cu Rapid.

UPDATE 1 

De la prima echipă a Farului participă Enes Sali și Alexandru Buzbuchi, de la echipa de fete este prezentă Florentina Istrate, iar de la Academia Hagi a venit  Alexandru Goncear de la formația Under-14.

Programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, își derulează astăzi un nou episod.

Delegația faristă este prezentă în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 22 „I. C. Brătianu “ din Constanța, la care profesori de educație fizică și sport sunt cunoscutul jucător de fotbal în sală Mimi Stoica și Adrian Bordei.  

„Marinarii“, alături de inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța, Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, la Școala Gimnazială „Petre Ispirescu“, Școala Gimnazială nr. 1 din Lumina, la Schoool of London Constanța, la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari, la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

UPDATE
Farul Constanța, în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială „Petre Ispirescu“ (GALERIE FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii