Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - U Craiova, duminică, la Ovidiu Ce jucători nu poate folosi Gică Hagi în primul meci oficial din 2019

ro

02 Feb, 2019 15:00 1387 Marime text

Stadionul principal de la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește duminica, 3 februarie, de la ora 20.00, meciul FC Viitorul - U Craiova, din etapa a 22-a a Ligii 1.

Pentru cele două echipe este prima partidă oficială din 2019.

FC Viitorul ocupă locul cinci în clasament, cu 33 de puncte, în vreme ce echipa din Banie se află pe 3, cu 38 de puncte.

Confruntarea a fost prefațată astăzi de Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, si de jucători i Ianis Hagi și Tudor Băluță.

„Ne așteaptă cinci meciuri grele pana la finele sezonului regulat si vrem sa ne îndeplinim primul obiectiv, calificarea în play-off. Vom avea meci foarte greu cu U Craiova, o echipa care stie fotbal, cu organizare foarte buna. Va fi o partidă frumoasă, cum au fost mereu întâlnirile noastre cu ei. Sunt trei puncte importante si ne dorim victoria. Ne-am pregătit bine în Antalya. Ca sa câștigăm, trebuie să jucăm la un nivel înalt toate cele 90 de minute”, a spus Gică Hagi, care nu-i va putea folosi duminica pe Drăguș (suspendat) și Eric (cel care are o problemă medicala).


”De abia asteptam sa înceapă campionatul si meciurile cu miză. Suntem pregătiți pentru ce ne asteapta. Cu U Craiova va fi un meci spectaculos si deschis. Cred ca achizițiile noastre vor aduce un plus în joc”, a precizat Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul.

”Speram sa obținem un rezultat bun. Va fi un meci interesant. Craiova e foarte buna, dar am avut o perioadă de pregătire excelentă și sperăm să avem câștig de cauză duminica, a arătat Băluță, care a semnat cu echipa Brighton, din Premier League, însă va juca pana la finele sezonului la FC Viitorul.

Ma bucur foarte mult ca voi juca la Brighton. E un moment important pentru mine, sunt fericit. Sper sa fac treaba buna alături de actualii mei colegi si sa plec in Anglia după ce voi fi cucerit un trofeu cu FC Viitorul. Prima impresie despre Brighton e foarte plăcută. Toată lumea de acolo e pozitivă și deschisă. Voi merge la prima echipa. Cu siguranta ma voi adapta”, a mai arătat Băluță.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii