Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește duminică FCSB Gică Hagi - „Vom încerca să facem un meci extraordinar. Gândul nostru e să câștigăm“

ro

10 Mar, 2018 20:02 1363 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, întâlnește mâine, în prima etapă din turneul play-off al Ligii 1, vicecampioana FCSB, pe terenul acesteia.
 
Partida începe la ora 20.45, iar Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, spune că echipa sa va juca cu gândul să câștige meciul.   
 

E geu să ne gândim la primele două locuri, pentru că sunt niște puncte în față. Mi se pare puțin cam departe să privim la titlu. Dar locul trei e accesibil, e mult mai aproape de noi. Încercămsă pargicipăm și la anul într-o cupă europeană. Începem tuneul play-off contra a două echipe foate bune. Pe parcurs, vom vedea unde putem să ajungem. Chiar dacă avem o echipă foarte tânără, suntem încrezători. Mă felicit penru toate deciziile luate în această iarnă, care nu au fost ușoare. FCSB a jucat în primăvara europeană, dar vom încerca să facem un meci extraordinar. Am venit cu gândul să câștigăm. Trebuie să marcăm. Dacă nu o vom face, nu cred că avem șanse prea mari. Trebuie să ne autodepășim  Suntem într-un moment fericit al nostru. Ne-am atins obiectivul și sperăm să facem meciuri frumoase în play-off, a declarat Gică Hagi.

 
La FC Viitorul, De Nooijer și Vână sunt suspendați, Rădoi este accidentat. iar Voduț și Răducan încă nu sunt pregătiți fizic pentru o asemenea partidă
 

Suntem pregătiți pentru orice meci și să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Toate formațiile din play-off sunt puternice. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum din el, a spus Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul.

 

Am mare încredere în forța grupului. Știu că putem face meciuri foarte bune, a arătat mijlocașul Tudor Băluță.

 
Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii