Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - FCSB, duminică, la Ovidiu Gică Hagi - „Suntem pregătiți să facem un meci complet. Victoria ne-ar veni foarte bine“

ro

14 Dec, 2019 18:16 2366 Marime text
În etapa a 21-a a Ligii 1, FC Viitorul se dulează cu FCSB!

Meciul, care se joacă cu echipa lui Hagi gazdă, la Ovidiu, duminică, 15 decembrie, de la ora 20.30, găseşte cele două formaţii despărţite în clasament de două puncte.
 
FC Viitorul e pe trei în clasament, cu 35 de puncte (la cinci lungimi în spatele liderului Astra Giurgiu), în vreme ce FCSB se găseşte pe poziţia a cincea, cu 33 de puncte.

Întâlnim o echipă cu jucători talentați și care e în formă. Noi venim însă după o victorie importantă în deplasare și suntem încrezători. Suntem pregătiți să facem un meci complet, foarte bun. Adversarul te face să te ridici la cel mai bun nivel al tău. Victoria ne-ar veni foarte bine. Sperăm s-o obținem. Ne dorim foarte mult acest lucru, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


La echipa gazdă, Țîru e suspendat, iar în lot nu sunt nici Eric, Achim, Zoua și Calcan, cu probleme medicale sau în urmă cu pregătirea.

În tur, s-a impus FCSB, scor 2-1 (Ad. Popa 38, Gnohere 65 / G. Iancu 45), echipa de pe litoral înregistrând la acea dată primul eşec stagional (în etapa a opta).

Ne-am propus să luăm cele trei puncte și să producem cât mai mult fotbal. Jucăm acasă și puține echipe au reușit să ne pună probleme la Ovidiu. Sunt sigur că, dacă ne vom face jocul nostru obișnuit, ne vom impune. Îmi doresc să înscriu, dar în primul rând să fac un joc bun și să-mi ajut echipa, a punctat atacantul Viitorului Gabriel Iancu.


Tânărul stoper Virgil Ghiță a menționat:  

Va fi un meci foarte greu. FCSB are o echipă foarte valoroasă și cred că va fi o partidă foarte frumoasă. FCSB a făcut multe meciuri bune în ultima vreme. Ne așteptăm la o confruntare pe contre. Ambele echipe vor dori să atace. Sunt sigur că înlocuitorul lui Țîru va face un meci foarte bun.   

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii