Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, se joacă FC Farul - Dunărea Călăraşi Ianis Zicu - „Adversarul vine la Constanţa rănit. Va fi greu, dar putem câştiga“

ro

09 Aug, 2019 00:00 2395 Marime text
FC Farul susţine sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, meciul din etapa secunda a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu Dunărea Călăraşi, echipă retrogradata din Liga 1. În clasament, FC Farul ocupă locul zece, cu un punct (după ce, în prima rundă, a remizat în deplasare cu Rapid Bucureşti, 0-0), în vreme ce Dunărea se află pe ultima poziţie, fără niciun punct, formaţia călărăşeană cedând cu 0-3 în disputa de la Arad cu UTA). Echipa gazdă se confruntă cu unele probleme de lot, Cruceru fiind suspendat, iar Moldovan, Mitrov si Zamfir accidentaţi, însă Ianis Zicu, antrenorul Farului, spune că echipa sa va juca numai cu gândul la victorie.
 
„Dacă, în etapa de debut, am întâlnit o formaţie venită din Liga a 3-a, acum ne vom duela cu o echipă picată din primul eşalon. Pentru un club nu e uşor să retrogradeze. Dunărea a pierdut în prima etapă şi vine la Constanţa rănită. Se va motiva, va avea altă atitudine. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar pe care îl putem câştiga. Jucăm numai la victorie. Mizăm si pe sprijinul publicului. Aşteptăm multă lume la meci. Jucătorii trebuie să se simtă importanţi. Având în vedere că sunt la început în meserie, pentru mine toate meciurile sunt special. E im,porttant să câştigăm sâmbătă, pentru încrederea noastră“, a spus Ianis Zicu.
 
„Chiar dacă, anii trecuţi, am jucat la Dunărea Călăraşi, pentru mine partida de sâmbătă e ca oricare alta. Nu mă gândesc la ce a fost. Voi da 100 la sută pentru Farul. Jucăm fiecare meci la victorie. Deşi suntem mulţi jucători noi la echipă, am făcut un meci bun cu Rapid şi meritam victoria. În acest sezon, vreau să dau cât mai multe goluri şi asisturi, iar echipa să ajungă cât mai sus în clasament. Va fi un sezon echilibrat, care se va juca până în ultima etapă. Ne putem bate la locurile fruntaşe“, a menţionat şi Baudouin Kanda, atacant la FC Farul.
 
Celelalte meciuri din etapa a doua se joacă după programul: sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00 - Csikszereda Miercurea Ciuc - Metaloglobus Bucureşti, Ripensia Timişoara - Gloria Buzău, CS Mioveni - CSM Reşiţa, Pandurii Lignitul Tg. Jiu - ASU Poli Timişoara, Daco-Getica Bucureşti - Turris-Oltul Turnu Măgurele; de la ora 15.30 - Rapid - Concordia Chiajna; duminică, 11 august, de la ora 13.30 - Sportul Snagov - FC Argeş; de la ora 15.30 - U Cluj - Viitorul Pandurii Tg. Jiu; luni, 12 august, de la ora 18.00 - Petrolul Ploieşti - UTA.
 
Clasament: 1. UTA - 3p, 2-3. Turris-Oltul, CSM Reşiţa - 3p, 4-6. Petrolul, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Ripensia - 3p, 7-9. CS Mioveni, Concordia, Gloria Buzău - 3p, 10-11. Rapid, Farul - 1p, 12-14. Snagov, Metaloglobus, FC Argeş - 0p, 15 - 17. Csikszereda, Daco-Getica, ASU Poli - 0p, 18-19. Pandurii Lignitul Tg, U Cluj - 0p, 20. Călăraşi - 0p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:                                                                      
 
FC Farul, superioară Rapidului în meciul din Regie, în ciuda egalului de pe tabelă Ianis Zicu - „Am fost echipa mai bună“ (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii