Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. La 15 ani, chemat la Naționala mare! „La Enes Sali, într-o lună, lucrurile s-au dus de la zero la infinit“ (galerie foto)

ro

06 Nov, 2021 00:00 7817 Marime text
 

 
  • Enes Sali a jucat din minutul 75 în meciul Farul Constanța - FCSB, intrând pe teren în locul lui Eduard Radaslavescu.
 
Noua senzație a Farului Constanța și a fotbalului românesc, Enes Sali (15 ani), a prins minute în tricoul alb-albastru într-un nou meci de Liga 1, cel cu FCSB de la Ovidiu, câștigat de oaspeți cu 1-0.
 
Tânărul jucător de atac a fost trimis pe teren de Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, în ultimul sfert de oră, în locul unui alt junior promovat din pepinieră, Eduard Radaslavescu (17 ani). La numai 15 ani, Enes Sali a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională de seniori a României, iar Gică Hagi a vorbit despre fotbalistul său.
 
„Merită convocarea, e cu noi, de aceea îi și dau minute, dar din când în când. În ultima săptămână, a fost la lot, l-am lăsat, de aceea nu l-am luat în ultimele două meciuri. Va fi cu noi, va apărea în continuare. Trebuie să învețe multe, pentru că e enervant de tânăr, e un copil. Trebuie să avem grijă de el, cum trebuie să o facă și el. Să joace fotbal de plăcere, să nu punem prea multă presiune pe el. Restul, de ce a ajuns acum la echipa națională, nu trebuie să dau eu răspunsul. În vară, a fost cel mai bun jucător în pregătire, cu toți băieții mari. Și atunci de ce să nu-i dau șansă? Da, la el, într-o lună, lucrurile s-au dus de la zero la infinit. Trebuie să avem răbdare cu el și să-l creștem bine, să-l dezvoltăm“, a punctat Gică Hagi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
La 15 ani, Enes Sali a fost convocat în premieră la Naționala de seniori a României!

 
Farul Constanța
Ce alege Enes Sali dintre nanaimo, baclavale și papanași. Ce ar face dacă ar fi supererou

 
Farul Constanţa
Andrei Borza şi Enes Sali, goluri pentru România Under-17 la turneul de calificare pentru Turul de Elită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii