Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele constănţene susţin amicale în acest week-end

ro

25 Jan, 2013 20:00 1811 Marime text

amicale.jpgEchipele constănţene de fotbal şi-au fixat partide de verificare în acest week-end.

Aflată în cantonament în Antalya, la Side, jucătorii de la FC Viitorul Constanţa joacă mâine în compania echipei FK Rad Belgrad (locul cinci în prima ligă din Serbia). Foarte probabil, meciul va începe la ora 18.00. În acest moment, trei dintre jucătorii din lot, Lazăr, Rusu şi Vaştag, urmează program separat, antrenorii preferând să-i menajeze în urma problemelor pe care le au la genunchi. Viitorul şi-a fixat ultimul amical din Turcia pe 5 februarie, la finele stagiului, dar oficialii echipei iau în calcul şi varianta renunţării la el.

La capătul primei săptămâni de antrenamente, Săgeata Năvodari dispută astăzi primul amical al iernii, cu echipa Svetkavitsa Târgovishte, liderul ligii secunde din Bulgaria. Meciul se joacă în ţara vecină, la Kavarna, de la ora 11.00. În acea zonă, se află Târgovişte în cantonament. Constantin Gache, antrenorul Săgeţii, a declarat că va folosi acest amical pentru a vedea mai mulţi jucători. Printre fotbaliştii noi care se antrenează în acest moment cu echipa din Năvodari se numără şi mijlocaşul Vasilică Păcuraru, care s-a despărţit de FC Viitorul. Jucătorul de 25 de ani a căutat un angajament în străinătate, dar nu s-a concretizat nimic, astfel că are acum şi varianta Săgeata.

FC Farul ar trebui să susţină mâine, la Ovidiu, pe terenul sintetic al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi", disputa de verificare cu CS Agigea (locul secund în Seria Est a Ligii a IV-a constănţene). Meciul se va juca însă numai dacă nu va ninge. Ora de start este 11.00. Aflată în tratative avansate pentru achiziționarea a trei tineri jucători (un fundaș dreapta, un mijlocaș central și o extremă stânga), echipa constănțeană l-ar putea transfera și pe fundașul central Ionuț Popescu, un fost elev de-al antrenorul Alin Artimon de la CSM Rm. Vâlcea, club cu care Popescu a încheiat conturile.  

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii