Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul, îi lipsește sportului constănțean „Un gând pios. Nu te uităm, Mișule!“

ro

14 Aug, 2020 00:00 3527 Marime text
  • Dumitru Mihăilescu a slujit cu devotament peste 40 de ani CS Farul, fiind o persoană stimată şi respectată.
  • Fostul expert sportiv al clubului s-a stins din viață cu 20 de zile înainte de a ieși la pensie.   
  • Pe ultimul drum, cortegiul funerar a făcut opriri și la sediul clubului, și la stadionul „Gheorghe Hagi“. 
 
Pe 12 august 2020, Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al Clubului Sportiv Farul Constanța, un profesionist desăvârșit, ar fi împlinit 67 de ani. El s-a stins din viață pe 23 iulie 2018, la vârsta de 64 de ani, la un hotel din Poiana Braşov, acolo unde se afla în concediu cu familia.
Dumitru Mihăilescu ne-a părăsit cu 20 de zile înainte de a ieşi la pensie!  Fost sportiv de mare performanţă (campion naţional la atletism, în probele lungi), fost antrenor, fost metodist şi fost director al clubului constănţean, Dumitru Mihăilescu a slujit cu devotament peste 40 de ani CS Farul, fiind o persoană stimată şi respectată. „Un gând pios. Nu te uităm, Mișule!“, a fost un mesaj de aducere aminte, în ziua în care fostul oficial al CS Farul ar fi împlinit 67 de ani. 

Ultimul tur de pistă

Dumitru Mihăilescu își doarme somnul de veci la Cimitirul Municipal din Constanța, iar, pe 26 iulie 2018, pe ultimul drum, cortegiul funerar a făcut opriri și la sediul clubului, și la stadionul „Gheorghe Hagi“, pentru un ultim tur pe pista pe care „Mișu“, așa cum îi spuneau cei apropiați, a obținut performanțe și ca sportiv, și ca antrenor. Cel ce a fost Dumitru Mihăilescu a fost petrecut pe ultimul tur de pistă de familie, prieteni, foști colaboratori, și foști elevi, care au însoțit cu aplauze ieșirea cortegiului mortuar din incinta stadionului. Printre ei, Elena Frîncu, Ilie Floroiu, Sorin Bașturea, Mihai Orzan, Niculina Chiricuță, Marcelică Tudoriu, Mihai Constantin, Mihaela Ion, Gheorghe Avram sau Niculina Radu.

„A fost un sufletist“

„A plecat la îngeri bunul nostru prieten și coleg Dumitru Mihăilescu (Mișu). Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei!”, „A fost unul dintre stâlpii clubului Farul Constanța, o persoană dăruită sportivilor. Un coleg deosebit, cu mult umor, așa îl voi ține minte!”, „Prietene, Dumnezeu să te odihnească!” sau „Nu îmi vine să cred că s-a stins. Acum o săptămână, îmi spunea că își numără zilele până la pensionare. Și i-am spus că nu cred că rezistă el să fie pensionar. A fost un sufletist. Iubea sportul și respecta sportivii. Era mereu pus pe glume, căuta să fie cât mai pozitiv. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au fost câteva mesaje de la moartea lui Dumitru Mihăilescu.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

„Ne lipseşti, Mişu! Nu te vom uita niciodată!”: Un an fără Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv
Marţi, 23 iulie, se împlineşte un an de când Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul Constanţa, s-a stins din viaţă.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii