Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acum trei ani, sportul constănţean se despărţea de Dumitru Mihăilescu. În 2020, s-a stins din viaţă şi Sorin Ivancu

ro

25 Jul, 2021 11:09 3345 Marime text
  • În ziua înmormântării lui Dumitru Mihăilescu, pe drumul spre cimitir, cortegiul funerar a avut două opriri, la sediul CS Farul şi la stadionul „Gheorghe Hagi“.  


Finele lunii iulie aduce cu el lacrimi, regrete şi aduceri aminte şi în ce-i priveşte pe doi dintre reprezentanţii săi, Dumitru Mihăilescu şi Sorin Ivancu, care au trecut în lumea celor drepţi în urmă cu trei, respectiv un an, în această perioadă a anului.

Expert sportiv la CS Farul Constanţa, fost campion naţional la atletism, fost antrenor, fost metodist şi fost director al clubului de pe litoral, Dumitru Mihăilescu s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2018 şi a fost înmormântat cu exact trei ani în urmă, pe 25 iulie.

Dumitru Mihăilescu a decedat la vârsta de 64 de ani, pe când se afla în concediu cu familia, la Poiana Braşov.

Dumitru Mihăilescu a slujit cu credinţă CS Farul peste 40 de ani. A murit cu 20 de zile înainte de pensionare! Pe 12 august 2018 ar fi împlinit 65 de ani.

În ziua înmormântării, pe drumul spre cimitir, cortegiul funerar a avut două opriri, la sediul CS Farul şi la stadionul „Gheorghe Hagi“.  
 
Antrenorul de tenis Sorin Ivancu (soţul Lenuţei Ivancu, şi ea antrenor de tenis) a pierdut lupta cu moartea pe 24 iulie 2020.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii