Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:22 24 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă tragedie a lovit sportul constănţean A murit Dumitru Mihăilescu, expertul sportiv al CS Farul!

ro

23 Jul, 2018 09:51 5157 Marime text
Sportul constănţean din nou în doliu!

S-a stins din viaţă una dintre personalităţile sale marcante, Dumitru Mihăilescu, expertul sportiv al CS Farul, fost campion naţional la atletism, fost antrenor, fost metodist şi fost director al clubului constănţean!

Pe 12 august a.c., Dumitru Mihăilescu ar fi împlinit 65 de ani şi urma să iasă la pensie.  

Decesul a suvenit pe neaşteptate, în zorii acestei zile, la ora 5.00, la un hotel din Poiana Braşov, acolo unde Dumitru Mihăilescu se afla în concediu alături de familie!

Nimeni din club nu-şi găseşte cuvintele. Toată lumea plânge! Nu ne vine să credem! Eu am vorbit cu el aseară! Familia CS Farul regretă profund dispariţia dintre cei vii a unui coleg excepţional şi a unui bun prieten. Adresăm sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a spus Sorin Başturea, directorul CS Farul.  

 

Sportul constănţean din nou în lacrimi. Aducem un ultim omagiu celui ce a fost un om, un dascăl şi un manager deosebit, Dumitru Mihăilescu! Sufletul lui va trăi veşnic la Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, este mesajul colegilor de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi al Marianei Solomon, directorul instituţiei.


Înmormântarea este prevăzută pentru ziua de miercuri, la Cimitirul Municipal din Constanţa. Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus la casa mortuară a Bisericii „Sf. Gheorghe“ din Constanţa.  

Ca sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu a fost coleg, printre alţii, cu Ilie Floroiu şi cu Sorin Başturea, fostul şi actualul director al CS Farul, iar prietenia şi colaborarea dintre ei a continuat de pe pista de atletism în activitatea administrativă a clubului.

Pe Mişu îl ştiu din anul 1971, de când m-am apucat de atletism. Ne-am antrenat împreună, am fost colegi de cameră, am participat la antrenamente şi la competiţii împreună. Din 1990, am început să colaborăm la CS Farul. Dumitru Mihăilescu a fost un om deosebit şi un profesionist desăvârşit. Moartea sa este o mare lovitură pentru noi toţi şi pentru CS Farul. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îi vom păstra veşnică amintirea!, a precizat şi Ilie Floroiu.   


Un mesaj de condoleanţe a transmis şi Elena Frîncu, fost director al DJST Constanţa. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea Cazan 23 Jul, 2018 16:27 Mișu mi-a fost antrenor si mentor totodata10 ani de zile si am petrecut mult timp impreuna zilnic la antrenamente pe pista stadionului in competiții si cantonamente precum si in viata extrasportiva ! Am fost elevul lui favorit si am invatat multe de la el si tot timpul l-am considerat ca un părinte! Un om deosebit pe care l-am respectat si apreciat ca antrenor si ca om. Ne-a vazut ultima oara pe 29 Noiembrie anul trecut la serbarea domnului Ilie Floroiu si nu imi imaginam ca va fi pentru ultima oara... Vesnica recunostinta din partea mea si a tuturor atletilor pe care i-a format si i-a modelat ca oameni. Dumnezeu sa-l odihnească!
  • Bujin cornelia 23 Jul, 2018 15:03 Sincere coondoleante familiei! Oamenii buni merg direct în rai...o mare pierdere pentru sport,prieteni, familie....Sincere coondoleante!